Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy nőnek huszonöt felett már számít a férfiak egzisztenciája?

Figyelt kérdés

A kérdésemmel természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy nőnek joga lenne elvárni a milliós fizetést, a nagy házat, a sportkocsit vagy az eltartást, de bizonyos kor felett már igenis el kell gondolkodnia azon, hogy milyen helyzetben van az, akivel szeretné megalapozni az életét.

Ha egy férfi 28-30 éves korára nem volt képes nagyobb egzisztenciát kialakítani a minimálbéres munkánál, akkor valószínűleg már nem is fog, arra pedig elég nehezen lehet gyermekvállalást alapozni, hogy a jövőben majd a kb. semmire kell szülni vagy a nő kénytelen lesz már 3-4 hónap után visszamenni dolgozni, hogy normálisan megéljenek..

2013. nov. 30. 17:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
azért csinálnak mert a fajtád hagyja..de csattan rajtatok az ostor szerencsére egész szépeket. sok hiba azért van mert a tartalma a lényeg :).Te formaiságod semmit sem jelent, mert tartalma csak hulladék..Te már vakon születtél.Úgyhogy lecsukhatnád a szemed mellet a szádat is idióta.
2013. nov. 30. 18:47
 32/37 anonim ***** válasza:
29-es vagyok és le lettem pontozva. Aki bátor volt rákattintani a piros gombra, az cáfolni is tudja a válaszomat???
2013. nov. 30. 18:48
 33/37 anonim ***** válasza:
Hallod #32, te valami nagy magyar náci jehova tanúja vagy, vagy mi f**szom? XD Te aztán biztos k**rva sokat segítesz másokon azzal, hogy ezt az értelmetlen "vak vagy, semmit se látsz, mind idióták vagytok" szöveget nyomatod, takarodjál inkább dáridózni valami retek kocsmába, oda való vagy. Ha már írni nem tanultál meg MAGYARUL, ahhoz képest, hogy milyen fúdenagy magyar vagy. Szánalom :D
2013. nov. 30. 19:00
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez így önmagába nem baj, csak ne ez legyen az elsődleges szempont. Olyan ez mint a kinézet szerintem. Mindenki kiakad azon, ha valaki azért utasít el egy srácot/lányt, mert nem tetszik neki külsőre, pedig szerintem nem várható el az, h olyannal járjon aki külsőre egy kicsit sem tetszik neki.

Itt a hangsúly azon van, hogy ne ezek legyenek az elsődleges szempontok. Szóval, ha van egy okos értelmes aranyos lány aki külsőre nem gyönyörű, de azért nem is csúnya inkább választom azt mint egy bombanőt aki belül 1 selejt, de azért egy 120 kilós fogatlan csaj lehet akármennyire jófej, nem fogok járni vele, mert egyszerűen nem vonz testileg 1 kicsit sem.

Az egzisztenciára is ugyanez vonatkozik. Számít persze, de ne legyen elsődleges szempont.

De azokkal a hozzászólókkal is egyetértek akik azt mondják, hogy nem kéne úgy verni magunkat a pénz miatt, ha mi nem tudunk semmit felmutatni. Szóval, ha te mondjuk 100 000 et keresel, ne várd el, hogy a pasid fél milliót keressen. (nem tudom mennyit keresel ezt csak példának írtam)

2013. nov. 30. 19:01
 35/37 anonim ***** válasza:
#34:Szerintem mindenki kezdjen olyannal,aki a saját súlycsoportja.
2013. nov. 30. 22:24
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Már írtam az elején, hogy inkább magadra támaszkodj, mint másokra..viszont olvastam itt a sok hozzá szólást és hát eléggé ledöbbentem.

25 éves vagyok..1 éve diplomáztam mérnökként! (bár nem nagyon szeretem így mondani, mert környezetmérnök és kicsit más, de mégis egy úgymond műszaki terület) Nem kaptam munkát,mert se anyu se apu nem nagymenő..nem volt ismeretség...pályakezdő voltam..és nő..ráadásul közeledek ahhoz korhoz amikor 'szülni' kell...közel féléve kezdtem el dolgozni olyan területen aminek köze sincs a végzettségemhez..keresek havi nettó 110-et...ebből nem fogok se lakást, de szinte semmit sem venni. Megélek belőle..tehát nincs egzisztenciám..Akkor kérdezem én tőled, ha férfi lennél (mert ugye mostmár nagyon nagy egyenjogúság van) nálad szóba sem jöhetnék..mert 25 éves koromra nincs egzisztenciám?..:)..Szóval érted mire célzok..szerintem rengeteg 25 év körüli srác van ilyen helyzetbe mint én.....Nem azt mondom, hogy egy link alakot el kell fogadnod gyerekeid apjaként, mert nem! Vannak normális keretek..de ha te egy 25-30 éves sráctól nagy egzisztenciát vársz el, akkor vagy gazdag családból származó apuci vállalkozását átvevő (90% arcoskodó) vagy szegénysorból kinőtt 'zseni' (és pont ezért van hatalmas egója, mert tudja h büszke lehet magára)...szóval emberileg mindenképp szegényebb emberbe botlasz. Szerintem..de lehet én gondolkozok rosszul, minden esetre nekem teljesen megfelel egy olyan srác aki nem link és átlagos fizetéssel, normális emberi felfogással rendelkezik.

2013. dec. 1. 20:24
 37/37 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj, sőt. És van olyan szakma amivel itthon is jól meg lehet élni. Én speciel programozó vagyok, jól keresek. Autót nemrég vettem, lakásra még gyűjtök, de 2 éven belül lesz saját. Nem olyan nagy ördöngösség ez. És így tudok is valamire szülni majd 27-28 éves koromra, ami számomra ideális. Ugyanezt várom el a férfiaktól is. Aki pedig olyan nő, hogy csak a férfitől várja el ezeket de ő semmit sem tett le az asztalra, azzal nem kell foglalkozni.

23/N

2015. ápr. 11. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!