Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy nőnek huszonöt felett már számít a férfiak egzisztenciája?

Figyelt kérdés

A kérdésemmel természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy nőnek joga lenne elvárni a milliós fizetést, a nagy házat, a sportkocsit vagy az eltartást, de bizonyos kor felett már igenis el kell gondolkodnia azon, hogy milyen helyzetben van az, akivel szeretné megalapozni az életét.

Ha egy férfi 28-30 éves korára nem volt képes nagyobb egzisztenciát kialakítani a minimálbéres munkánál, akkor valószínűleg már nem is fog, arra pedig elég nehezen lehet gyermekvállalást alapozni, hogy a jövőben majd a kb. semmire kell szülni vagy a nő kénytelen lesz már 3-4 hónap után visszamenni dolgozni, hogy normálisan megéljenek..

2013. nov. 30. 17:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
52%
Kérdezőnek igaza van, anyagi biztonság nélkül a gyerekkel b*szol ki, és szerintem épp ezért nem baj az, ha számít az egzisztencia. Más az, amikor azért érdeklődik egy nő a pénzről, mert xy cuccot akar vetetni magának, az tényleg gáz. Lehet álomvilágban élni, de minden pénzbe kerül, és nem tudom ki akar pl az utcán fúdenagy szerelemben éldegélni vagy gyereket nevelni (bár a gyereket elveszi a gyámügy). Az meg már megint más, amikor mondjuk egy szakmunkás megkeres 3 kilót, és fujkodnak a munkájára, mert az "nem menő".
2013. nov. 30. 18:09
 12/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ismeretlen minősítést, mindenkit megnyugtatok, hogy egyetemen tanulok és mivel több nyelven beszélek, már most egészen szép fizetésem van - de ettől függetlenül nyilván lesznek olyan évek, amikor nem nagyon fogok majd dolgozni a leendő gyerekeim miatt.
2013. nov. 30. 18:09
 13/37 anonim ***** válasza:
69%

"hogy egyetemen tanulok"

És? Az semmi. Manapság minden hülyét felvesznek. Pláne bölcsész karra.

2013. nov. 30. 18:13
 14/37 anonim ***** válasza:
69%

18 éves korom óta dolgozom, felsőoktatásban tanulni nem volt esélyem anyagi okok miatt, és pont emiatt mentem el dolgozni hogy anyáméknak betudjak segíteni ahogy csak lehet. Most akkor én szar ember vagyok? Soha nem lesz diplomám mert a jelenlegi munkám annyira leszív fizikailag és pszichésen egyaránt hogy lehetetlenség tanulni mellette, viszont így egy szál érettségivel keresek havi bruttó 110-120 körül. Étkezési utalványt, borravalót és a bért összeadva. Van barátnőm, bár még nem költöztünk össze, de tervben van. Szintén dolgozik, neki sem volt lehetősége továbbtanulni, most 90 körül keres. Be ne meséld már nekem hogy 200 ezerből nem lehet kijönni?! Nem kell inni, cigizni, nem kell hülyeségekbe fejest ugrani (kocsi lízing, hitel és társaik) és annyira azért nem rossz. (esetünkben legalábbis) Szerencsére én sem vagyok anyagias és a párom sem, hálát adok az égnek hogy nem egy ilyen "fejhetnékes-nekemszámítazegzisztencia" asszonyt találtam.

22F, barátnőm 21.

2013. nov. 30. 18:14
 15/37 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező nem bölcsész... annál magasabb szinten van a könyöklésben.
2013. nov. 30. 18:15
 16/37 anonim ***** válasza:
63%

Tudod kérdező az a baj,hogy ez Magyarország.Az átlag dolgozó ember egyedül nem tud eltartani egy családot,vagy nagy nehezen.

Most jön ide,hogy egy nő fiatalon egzisztenciát és családot akar.

Viszont egyedül nehéz és igen,felháborító,hogy egy férfi fiatal korától küzd egyedül!Aztán jön egy pitsa,majd szül nem dolgozik egy darabig és már ott is neki a jó világ.

Ez a baj!

2013. nov. 30. 18:15
 17/37 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem az egy elég nagy tévhit,hogy a férfi keresetére kell alapozni egy családot.Régen számított,mert a nők nem voltak egyenjogúak a férfiakkal és csak a férfi vállalhatott munkát,amíg a neje otthon mosott,főzött,takarított,gyereket nevelt.Egyenjogúság van és nem azt kell várni,hogy a férfi mindent a nő segge alá toljon!Ma már a nők is dolgozhatnak.Egy gyerek neveléséhez meg 2 szülő kell,mosni főzni,takarítani meg nem nagy kunszt és a férfiak is megcsinálják.Nem ezeknek a konzervatív nézeteknek kellene megmaradniuk,mert már nem 19. században vagyunk és a világ elég nagyot változott és nem feltétlenül a jó irányba.Sokan félreértelmeznek dolgokat.Például,hogy a férfinak kell kezdeményeznie,az addig rendben van,de az nem azt jelenti,hogy a nőnek passzívnak kell lennie és elvárnia,hogy a seggét is kinyalják és fussanak utána,amíg szűzk**vaként kéreti magát,miközben valami nők bálványa típusú fa**nak meg szétteszi a lábát 2 nap után.

Még mielőtt elkezdenéd,hogy biztos csóró vagyok és azért mondom.Előre megsúgom,hogy viszonylag pályakezdőként jobban keresek,mint némelyik diplomás rokonom és ismerősöm.Szóval nekem nem azzal van a bajom,hanem azzal,hogy az emberek nem fair módon játszanak és olyat várnak el,amit maguk sem teljesítettek.

2013. nov. 30. 18:19
 18/37 A kérdező kommentje:

Igazából nem értem, miért teszek fel újra és újra kérdést ezen az oldalon, amikor nyilvánvaló az, hogy az emberek java része úgysem képes értelmezni a kérdést, csak a napi fusztrációját akarja majd levezetni...

Elárulom, hogy mivel én kifejezetten szegény családból származom, középiskolás korom óta gyűjtöttem az egyetemre, amire még így is csak levelezősön mehettem el (kiemelkedően magas pontjaim ellenére, és nem bölcsész karra), mert dolgoznom kell mellette, hogy beleadjak az itthoni költségekbe. Mindenem, amim eddig van, csakis saját erőmből értem el - de ezt gondoltam leírom, mert a többség a jelek szerint nem értette meg, hogy leírtam, ey nőnek nem eltartatni kell magát és nem luxust várni, de igenis felelősséggel tartozik azért, hogy milyen anyagi helyzetbe szüli a gyerekét.

Aki azt mondja, hogy két minimálbérre (bocsánat, 1 minimálbér+kb. 35 ezer forintos Gyes és csp. ) lehet gyereket vállalni, az gondolja át a dolgot. Mert ha nem teszi, majd az ő gyereke lesz az a nélkülöző, sokszor megalázott gyerek, aki én is voltam anno.

2013. nov. 30. 18:20
 19/37 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező nem baj akkor leírom mert te sem tudsz gondolkozni.

A nők többsége teljesen alaptalanul várja el!

Most te egy kivétel vagy.Na akkor hová szarjak?!Menj és tanuljál mert rád fér.

2013. nov. 30. 18:22
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyáltalán nem baj , 25 éves korára már illik az embernek valami kézzel foghatót is letenne az asztalra (kocsi lakás pl.) Nekem ez a felfogásom , jóllehet még én is egyetemre járok , de ha elvégzem , akkor teljes erővel elkezdek dolgozni és ezzel párhuzamosan építeni az életem.

Az már más kérdés , hogy én ezt magam miatt csinálom és nem a pénzéhes ****ért , és cserébe én is elvárok majd jópár dolgot a kedves hölgytől , de ez csak természetes :)

20f

2013. nov. 30. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!