Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy nőnek huszonöt felett már számít a férfiak egzisztenciája?
A kérdésemmel természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy nőnek joga lenne elvárni a milliós fizetést, a nagy házat, a sportkocsit vagy az eltartást, de bizonyos kor felett már igenis el kell gondolkodnia azon, hogy milyen helyzetben van az, akivel szeretné megalapozni az életét.
Ha egy férfi 28-30 éves korára nem volt képes nagyobb egzisztenciát kialakítani a minimálbéres munkánál, akkor valószínűleg már nem is fog, arra pedig elég nehezen lehet gyermekvállalást alapozni, hogy a jövőben majd a kb. semmire kell szülni vagy a nő kénytelen lesz már 3-4 hónap után visszamenni dolgozni, hogy normálisan megéljenek..
Jajjmár! Mindenki képes értelmezni a kérdésedet. Sőt itt több egyenes választ kapsz mint legtöbb esetben az ismerőseidtől barátaidtól, mert sokszor nem is mernek őszintén válaszolni hanem azt mondják amit hallani akarsz.
Néha túl őszinték az emberek és úgy néz ki az is baj....
Okés dolgoztál/dolgozol nagyon jó és szép ez tőled.
De részemről a nő is tegyen le előtte valamit az asztalra mielőtt jön a gyerek, legyen munkája előtte pár évig h kapjon is valamit ha már ott a gyerek. 2-en meg lehet élni szépen egy albérletben de egyedül nehezen,,
21
A munka az munka.Sokaknak nincs választása.Dolgoznia kell.
"25 éves korára már illik az embernek valami kézzel foghatót is letenne az asztalra"
Akkor tételezzük fel hogy apuci anyuci fizeti az egyetemedet, tehát nem hitellel indítod az életed, de mást nem rak a segged alá. Egy normális szakot mire elvégzel az minimum öt év. Megnézem melyik az a diploma amivel itthon annyit keresel, hogy két év alatt lesz kocsid, (és most ne Ladában gondolkodjunk, hanem valami komolyabban), és lakásod.
#25 - egyetértek, ez a srác tutira álomvilágban él, önerőből lakást meg kocsit 25 éves korára az ember maximum képzelni tud, hacsak nincs egy sok millás ötlete vagy nem nyer a lottón. A matek úgy látszik nem az erőssége. :D
#24 - én nem nézem le az utcaseprőt sem, sőt, a munka az munka, úgy ahogy mondod. Én csak azt akartam kifejezni, hogy nem mindenki elégszik meg ennyivel, és ha van rá lehetősége, akkor többet akar. Ezt hívják ambíciónak ugyebár. :D
"25 éves korára már illik az embernek valami kézzel foghatót is letenne az asztalra"
Te mégis hol élsz? Nagyjából 23-24 évesen kerülnek ki a fiatalok az egyetemről, ha nem csúsznak. Jó, ha 1-2 éven belül találnak egy rohadt munkahelyet. Hogy a p1csába legyen már egzisztenciája ennyi idősen? Észnél vagy, ember?
24 éves vagyok és ott tartok, hogy nincs semmim. Se lakásom, se hitelem, se munkám.
"#24 - én nem nézem le az utcaseprőt sem, sőt, a munka az munka, úgy ahogy mondod. Én csak azt akartam kifejezni, hogy nem mindenki elégszik meg ennyivel, és ha van rá lehetősége, akkor többet akar. Ezt hívják ambíciónak ugyebár. :D"
Ezt hívják ambiciónak igen.Az országot viszont Magyarországnak.Lehetsz te tehetséges okos,vagy kitartó ha egyesek az utadba állnak.Nem kell itt a rizs tudom mi megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!