Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ti mit tennetek, ha rolatok lenne szo?
3 es fel hete vagyunk egyutt baratommal, de eddig csak egyszer talalkoztunk suli utan, en is elfoglalt vagyok, o is. Suliba neha odamegyek hozza, de nem akarom elszakitani a barataitol, nem akarok allandoan a nyakan logni. De hianyzik. Mostanaban facebookon se beszelunk annyira. Szerintetek ilyenkor mi a teendo? Tudom, hogy meg friss kapcsolat de..
Köszönöm a valaszokat elore is.
omg...
barat az ilyen?
nekem van egy csaj, ha tehetnem vele lennek mindig.
facen meg alap hogy keresnem ha tetszik vagy ilyesmi
16 evesek vagyunk. Kapcsolatnak kapcsolat, mert ha egyutt vagyunk akkor meg el se lehet minket szakitani.:)
Hat szerintem ugyan annyira keressuk egymast, talan en tobbet. Neki nagyon sok baratja van, en csak 2 es fel honapja vagyok ebben a suliban.:)
9-tol 3-4-ig suliba vagyok, utana megyek az edzoterembe es hazasetalok. Olyan fel 6-ra erek haza. Ilyenkor tanulnom kell mert ket sulit vegzek egyszerre mert meg akarom szerezni a magyar eretsegit (jelenleg Angliaban tanulok) Szoval ez igy nagyon nehez..:(
Es kerlek ne mondjatok h nem szeret mert akkor itt rogton elbogom magam:D nem vagyok kis naiv szoval akkor nem jottem volna ossze vele, ha tudnam h nem kölcsönös.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!