Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha valaki olyat gondolna rólatok ami nem igaz?

Figyelt kérdés
Ez nem parkapcsolati tema, de nem tudom hova irni. Lenyegeben egy csaj olyanokat gondol rolam h az nem igaz, soha nem voltam olyan es soha nem is leszek, persze vannak hibaim, de tanultam abbol es tobbet olyat nem csinalok es szerintem azok a hibak is okkal tortentek. Szeretem a parom, soha senkivel nem fekudtem le mellette es babat szretnenk. Azzal az illetovel nem csinalok semmit, mert nem sullyedek le az o szintjere, de egy kicsit bant h olyat gondol rolam es o erzi okosnak magat, pedig csak egy kis parasztlany akinek meg iskolaja sincsen.
2012. máj. 3. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Magasról tojnék rá.
2012. máj. 3. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha minden kerek az életedbe, akkor a legbölcsebb, ha nem foglalkozol vele.

Néha rólam is feltételeztek alaptalanul dolgokat de nem reagáltam semmit. Mikor megkérdezték, hogy és mások mit gondolnak? Mondtam, amit akarnak! A szeretteim tudják az igazat, a többiek, meg nem érdekelnek!

És valóban! Mindenki gondoljon amit akar! Csak az számít akik fontosak neked!

22/L

2012. máj. 3. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
sz@rnám le, én tudod az igazságot, ő meg azt gondol amit csak akar. boldog lehet a gondolataival együtt.
2012. máj. 3. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ne törődj vele.

Te tudod magadról, hogy az nem igaz. Akkor? Ha ettől boldog hogy ilyeneket gondol hát szabad utat kell neki engedni.

2012. máj. 3. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznék vele, mert nem neki akarok megfelelni, hanem magamnak és a páromnak. Szóra se méltatnám.
2012. máj. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!