Mit tennétek a helyembe ha valaki ilyet terjesztene rólatok?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam bulizni, de én nem ittam mert fájt a fejem és csak 4:30kor ment az első buszom ezért maradtam a buliban.. Két barátommal mentem jobbra balra,meg összefutottam két ismerősömmel meg a barátnőjével és leültünk a táblánál cigizni meg röhögtünk.ERRE ma ismerősöm rám írt,hogy én tényleg lesz*ptam ott valakit?Valaki ezt terjeszti rólam..SEJTEM ki az de nem vagyok benne biztos.. De ismerősöm nem akarja megmondani ki mondta ezt neki..2013. nov. 3. 14:19
1/3 anonim válasza:
aki megkérdezi, annak mondd, hogy nem
ha nem hiszi el, akkor nem érdemes rá több időt pazarolnod..
ha nem hajlandó elmondani, akkor valószínűleg ő is tudja, hogy nem igaz..
2/3 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy igaz-e.
Ha igaz, ha nem, én azt mondanám mindenkinek, hogy "jaja... csak nem tudom kit" :D
akkor biztos leszállnak rólad.
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ittam, és a haverjaim is ki vannak akadva mert nem csináltam semmi ilyet valami jó akaró kitalálta,de egy suliba járok azzal aki ezt megkérdezte...
2013. nov. 3. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!