Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jelenthet problémát ha nagyon komoly természetem van, merev vagyok, nem tudok feloldódni fiúk társaságában?
Nem tudok csak úgy hülyéskedni, idióta lenni (legalábbis nyilvánosan), előző barátommal ezért is mentünk szét, mert ő meg ilyen természetű volt.
Eddig még egyik barátom se látta a "laza énemet" mert nem tudtam megnyílni nekik. Pedig én is el tudom engedni magam, bizonyos kereteken belül.
Ez amúgy lehet, hogy abból is ered, hogy már nem vagyok olyan fiatal (22) és a szakmám miatt sem engedhetem meg, hogy idióta legyek.
Igen, sajnos mi nem tudtuk elfogadni egymás stílusát.
Én mit meg nem adnék ha olyan barátom lenne aki kimutatja az érzéseit..
Azt hiszem itt kapott értelmet a mondás, miszerint: "edd meg amit főztél".
na jóéjt:D
Én ismerek pont egy ilyen 22 éves lányt, ha iszik akkor mintha más ember lenne :D
hallgasd meg Brian Tracy szemináriumát youtube-on hátha
Kb. mennyi idő kell Neked, amíg egy fiú mellett "fel tudsz oldódni"? Mert ha pár hét után mindig vége lett, akkor érthető, de ha hónapok múlva is nagyon merev vagy, akkor lehet, hogy egy picit tényleg túl merev vagy.
Amúgy én is hasonló személyiség vagyok mint Te csak férfiban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!