Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még becsületes őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még becsületes őszinte lányok?

Figyelt kérdés

Már lassan 8éve, hogy nincs barátnőm! Nem vagyok szűz, de nagyon régóta nem voltam lánnyal. Aki 8éve a barátnőm volt ő egy gyönyörű nagyon vékony pici cici fokhagyma popsi 18éves szűz lány volt. Nagyon szerettük egymást. A szexuális életünk annyi volt, hogy én kényeztettem őt. Nem akarta elveszteni a szüzességét, én meg tiszteletben tartottam. Szerintem nem sokan tették volna meg azt, hogy egyoldalúan kielégítik a lányt orálisan, csak azért, hogy lássák az okozott gyönyört. Én hülye megtettem. Aztán valamiért fél év után bekattant, hazudozott össze vissza. Mivel elég jól ismertem sejtettem, hogy gáz van. Egy jó barátom segítségével kiderítettük, hogy összejött egy másik csávóval. Eljárt diszkóba, részeges képeket tett fel a profiljához a neten, és ahogy hallottam azóta keményen füvezik is. Olyan lett mint egy plázacica. Na attól a falra mászok. Semmi természetesség nincs benne. Nagyon sajnálom, de azóta nem tudok bízni senkiben. Akik külsőleg is tetszenek vagy ri.ik, vagy aki becsületes, és őszinte, és még tetszik is, annak már x éve-hónapja komoly kapcsolata van. Volt már olyan lány, aki megmondta a szemembe, hogy túl őszinte, túl becsületes, és sajnos túl unalmas vagyok. Számtalanszor megfogadtam, hogy én is olyan leszek, fűvel fával összefekszek (nincs hozzá gusztusom), ha lesz barátnőm megcsalom minden második alkalommal, mert a mai fiatal lányok többségének, akinek nincs komoly párkapcsolata, azoknak ez kell. Nem megy. Van munkahelyem, nem egy elveszett ember vagyok, mégsem kellek senkinek. Nem az a célom, hogy sajnáltassam magam, csak kíváncsi lennék véleményekre. Az idősebb nők nem jönnek be, a nálam fiatalabbakban meg nem tudok megbízni. Amúgy meg ez biztos az én hibám, de foggal körömmel ragaszkodom ahhoz a külsőhöz ami ugyan nem a tökéletes, hanem nekem a tökéletes. Mindenkinek az a tökéletes ami megfelel az ízlésének. Várom az értelmes vélemény nyilvánításokat.

Egy magányos 27éves

2013. nov. 30. 00:40
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Ez humor volt eszes. A gimi meg az egyetem írástudatlanul nem ment volna. :D
2013. dec. 1. 00:27
 42/51 anonim ***** válasza:

"Ez humor volt eszes. A gimi meg az egyetem írástudatlanul nem ment volna. :D"

Egy újabb bizonyíték arra, hogy manapság az egyetemekre bármilyen primitív idióta be tud jutni.

2013. dec. 1. 00:37
 43/51 A kérdező kommentje:
:-)
2013. dec. 1. 00:38
 44/51 anonim ***** válasza:

Sőt, el is tudja végezni, nem büfészakon. :D

A humor gyengeségére némi mentség, hogy tegnapelőtt óta nem aludtam. :)

2013. dec. 1. 00:39
 45/51 anonim ***** válasza:

Csak mert kb normális srácnak tűntök, megsúgok egy titkot:

van különbség papucsság és a bunkóság között.

Eddig nem tudtátok mi? :D :D

Nem tudtátok, nem vitatkozom. :P

Senki se szereti a tutyimutyi papucsokat, de a norma csajok a bunkókat se.

És attól még , hogy egyik se valaki, még simán lehetnek más gondok is. Attól még hogy nem vagy papucs, se bunkó, még nem leszel rögtön tökéletes a világ összes csaja számára. :D

Egyetlen egy pasim mondta azt szakításkor, hogy 'jaaa bunkónak kellett volna lennem, ez volt a baj'.

-_- Igen, de arról megfeledkezett, hogy egyéb gondok is voltak a kapcsolatban, pl szar volt a szex és amúgy se értettünk egyet sok mindenben. De ja, fő oka, hogy szakítok mert ő nem volt eléggé bunkó. -_-

Kedves és normális srácok, attól hogy elhagy valaki kicsit magatokba kéne nézni. :) Nem lehet hogy megvan azért annak az oka? Pl kifogtatok egy ribit mert nagyon tetszett? :P Hát, pech :(

Vagy nem illettetek össze? Úgy jellemre? Sajnos van ilyen, akármilyen jók is vagytok. :( De ez ugyan úgy előfordul csajoknál is, hogy elhagyják őket. Akármennyire jól sz*pnak :P, főznek és kedvesek.

Sajnos el kell fogadni, nem jön össze a dolog elsőre. Kedves kérdező, Te meg egy csajnál próbálkoztál aztán mióta nem volt senki. Ej-ej, hogy mondhatod így azt hogy nem találsz norma csajt? :) Próbálkozni kell, normális helyeken, kellő idejű ismerkedéssel és bele kell törődni, hogy így se tuti hogy összejön a dolog.

De ha a csaj homlokára van írva, hogy ribi, akkor ne csodálkozzatok. Az meg előfordul normális embereknél is (mind csajnál, mind pasinál), hogy úgy otthagyják mint a sicc, pedig ő rendes volt. Fájó dolog, de megesik. :( Ezért még nem kell leírni a világ összes ellenkező neműjét.

Az tény, hogy a csajok között manapság nehezebb keresgélni, de ugyan az van a pasiknál is. Sok a ribi, sok a nyápic b*zi. Mi lesz itt :I

Te már idősebb korosztály vagy, van még remény.

De hogy én a gyerekeimet egy lakatlan szigeten fogom inkább felnevelni, az is tuti. :D

2013. dec. 1. 19:33
 46/51 anonim ***** válasza:
(na ezt jól megmondtam... Nem csak papucsnak lehet lenni vagy bunkónak, van egy középút is, ez akart lenni az első bekezdésemben... De én se alszok eleget.)
2013. dec. 1. 19:37
 47/51 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, úgy alapból nehéz az embereken kiigazodni, legyen bármilyen nemű. Viszont attól még, hogy én inkább itthoni munkáimat csinálom meg, és este tvzek, meg pihenek, reggel, vagy rosszabb esetben éjjel pedig melózok, még korántsem vagyok tökéletes. Nem is gondolom ezt magamról, rohadt sok hibám van. Tisztában is vagyok vele. Viszont az az érvelésed, hogy a rossz szex szakítóok, ezzel nem értek egyet. Egy párkapcsolatban ahol van szeretet, és bizalom, ezt meg lehet próbálni megbeszélni, és orvosolni a helyzetet aszerint, hogy kinek mi az igénye. Félreértés ne történjen, nem ő volt az egyetlen lány az életemben, igaz elég régóta nincs senkim. Érdekes dolog ez, mert sokszor annyira lekötnek a hétköznapok, hogy nincs időm ezen gondolkozni, szabadnapjaimon pedig rohadtul egyedül érzem magam. Hülyén hangzik ez ennyi idősen, de néha úgy érzem nincs is energiám, hogy bízni akarjak egy lányban. Belefáradtam. Persze iszonyatosan hiányzik, és ez tudom kissé ellentmondásos.
2013. dec. 1. 23:45
 48/51 anonim ***** válasza:

Nagyon nem vagy még idős :D Tőled idősebb pasival is összejöttem már (lehet hogy 2 évre rá szakítás lett, de ő azóta sincs egyedül).

Bőven ráérsz. :)

A magány érzése érthető. Ha egyedül vagy akkor már egy rosszabb kapcsolat is jobb mint a semmi, ha meg benne vagy eleged van mert érzelmileg lefáraszt.

Próbálj meg több időt fektetni az ismerkedés részére, és ne is olyan "barátnőt akarok" hozzáállással, hanem csak éld az életed és jön ha kell. :)

Tudom milyen vacak érzés ha beleteszed magad érzelmileg valamibe, ismerkedsz aztán kiderül a másik milyen sekélyes és mégse lesz belőle semmi. :/

Az se jó ha kicsit se teszed magad oda. De ez megint csak a két véglet, a beleélés meg a féloldalról vevés.

Bonyi bonyi, de kezdetnek kezdj el kicsit nyitottabbnak lenni, már megállapítottuk hogy ez a gondot. :)

Szocializálódj, de az elveidet megtartva. Ne kezdj olyan csajjal akin látszik hogy eleve csalódás lesz belőle.

A legjobb lenne tényleg olyan dolgokat szervezni ahol nem a csajozás a lényeg hanem a közös időtöltés. Pl menj el haverokkal biliárdozni, akárhova, úgy hogy mindenki vigye el a haverokat és csak lesz ott valaki aki szimpi. Ha nem az se gond, de megkezdődik a szocializáció. :D

Persze a második legnagyobb gond ez, a társaságba járás. Aki nem eljárós féle, a már meglévő haverokon kívül újakat összeszedni felnőtt fejjel nem könnyű. Aki dolgozik annak se ideje, se ereje nincs ilyesmire.

Keress valami hobbit ami közösségi dolog, ott ismerkedhetsz.

Kívánom a legjobbakat. Szurkolok ^_^

És ne aggódj már, mert még fiatal vagy! :P

2013. dec. 2. 02:04
 49/51 A kérdező kommentje:
Kedves legutoljára üzenő! Nagyon értékelem, hogy ennyit írtál a kedvemért, köszönöm a sok jótanácsot, és jókívánságot. Kicsit így visszaolvasva az összes hozzászólást az elejétől kezdve, úgy tűnök magamnak, mint egy idióta reménytelen menekülése a saját sorsa elől. Persze mint írtam is, nem az a célom, hogy sajnáltassam magam, hidd el az ilyen vélemények, mint a tiéd is, sok erőt adtak. Sokmindent megválaszoltál Te is, ami nehezebbé teszi a jelenlegi állapotot. Még egyszer nagyon köszönöm, és hasonlóképp én is kívánok neked mindent ami szép, és jó az életben.
2013. dec. 2. 23:33
 50/51 A kérdező kommentje:
Hali! Eltelt egynéhány hónap mióta nem kommentálta senki a kiírásom, de jóhírrel jöttem. Ez idő alatt sikerült 1-2 új embert megismernem akik jóvoltából (pusztán mert ismerték) lányok is képbe kerültek. Megfogadtam az értékes tanácsokat, lazábban veszem a dolgokat, így ezekkel a csajokkal is jó kapcsolatban vagyok, nem hajtom a szerencsém mindenáron de az egyikkel kapcsolatban különösen pozitív a meglátásom. Bármi komolyabb lehet ebből, de majd kialakul magától, ha ő is akarja. A kölcsönös szimpátia 100%-os. Köszönet mindenkinek aki nem sajnálta rám idejét, és megpróbált értelmes hozzászólásával segíteni. Átértékeltem sokmindent magamban... Ez már fél siker. :-)
2014. febr. 15. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!