Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ezek után még visszafogadja azt a barmot?
Komolyan nem tudom megérteni. Egy utolsó k*rvának el lett hordva és a lány dobta is. Aztán a csávó visszakönyörögte magát és az meg befogadta.
Jó hosszú ideje rossz közöttük a viszony szóval nem újkeletű a dolog.
A csávó ritka gyerekes , paraszt és éretlen és idősebb nálam! Mégis visszafogadta... Képtelen vagyok felfogni mit lát benne , semmi olyan nincs benne , amit én ne tudnék megadni neki.
Nem voltam eddig önbizalomhiányos , de ez nekem sok volt és egyre reménytelenebbnek látom a helyzetem...
18/f
Elég sok időt töltöttem vele az utóbbi időben , mondhatni randiztunk.Úgy tűnt , hogy alakul köztünk a dolog aztán ezt kapom a pofámba...
Mellesleg ismerem már egy jó ideje a csajt , de most sikerült úgy belezúgni , ahogy azt most már bánom
ez csak szerelem.
ész érvekkel győzd le. nekem sikerült már 2x is:)
Nekem se ez az első alkalom már...
Emberileg is teljesen rendben van , de ez az egy marha nagy hülyesége van , amit már nem tudok elviselni :(
na hát akkor hajrá, kezdheted ezt a lányt is kiverni a fejedből.
jah esetleg hokizz is. a kangörcs csak nehezíti a dolgodat.
Nekikezdek ismételten.. De a tököm tele van már azzal , hogy másnak tök könnyen összejön egy kapcsolat én meg vért izzadok és ezt kapom folyton.
Pedig teljesen korrektnek érzem magam külsőre és sose voltam a papucs jófiú se
Biztos ilyen az apja is. Vannak olyan nők, akik ugyan szenvednek egy ilyen kapcsolatban, mégsem tudnak meglenni a pasi nélkül. Mert otthon is ez ment a családban.
Egy ilyen lánynak egy rendes srác túl unalmas.
Hagyd, keress inkább egy normális csajt. Tudom, ha szereted, ezt könnyű mondani, de tapasztalatból tudom, hogy ilyen esetben úgy lehet a leggyorsabban kigyógyulni, ha minden kapcsolatot 100 %-ban megszakítasz.
A lány döntött, most viselje a következményeket.
Hát az apja tényleg elhagyta a családját mikor fiatal volt.
De tényleg nem tudom megérteni. Semmi unalmas nincs bennem , élete első koncertjére is én vittem el. Rendes vagyok alapvetően oké , de emellett szívbaj nélkül beszóltam eddig is a nőknek , őt is piszkálgattam ilyen komolytalanul persze.
Ez lehet rasszistának fog tűnni , de mostmár egyszerűen csak dühös vagyok , hogy ezután az ázsiai , komplexusos idióta 3 éves szintjén álló hülyegyerek után fusson ... az már sok. Minden benne van amit a nők utálhatnak még általánosítás szintjén is.
Már belefáradtam a keresésbe mindig akad valami olyan hülyeségük , hogy most épp ezért nem vagy átbasznak vagy csak 2.-nak vagyok jó talonba , de persze egyre inkább magányos vagyok hiába van társaság , barátok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!