Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan lány aki tolerál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki tolerálja, hogy egy fiú SOHA nem akar gyereket? Házasság meg ilyesmi simán, de gyerek nem.

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 12:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mai világban így is sokan vagyunk több mint 7 milliárdan. Több napba több hétbe telne mivel egyeséevl elszomlnánk 7 milliárdig. Ennyi ember van a többi élőlényt már taszítjuk ki lassan, mer az embernek tér kell ház kell, mindenféle hüyeség kell amivel szennyezik a Földet így is már elég szenyezett. Ha mindenki akarna gyereket meg minden, akkor egy idő után már leszünk 20-30 milliárdan ami 100%-ban a Földnek a végét, pusztulását fogja eredményezni. Én például azért nem akarok családot mert egyrészt minek ebbe a sz@r világba másrészt meg így is sokan vagyunk már... 22/f
2013. nov. 29. 13:28
 22/26 anonim ***** válasza:
A gyerekeket majd pótolja a cigányság Magyarországon...
2013. nov. 29. 13:30
 23/26 anonim ***** válasza:

Nekem 3 kapcsolatom ment szét emiatt. Mindig az elején közöltem, ők is megmondták h nem akarnak. Aztán évek múltán ez mindegyiknél megváltozott.

végül 26 éves létemre találtam egy olyan nőt aki tényleg nem akar. És már 4 éve együtt vagyunk.

2013. nov. 29. 13:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Olyan, aki tolerálja nem létezik. Olyan aki nem akar van, csak találd meg, és tisztázd az elején már, hogy nem akarsz és pont.
2013. nov. 29. 14:50
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
Akkor minek akar megházasodni.Ha valakik összeházasodnak,az szerintem azt jelenti,hogy közös családot akarnak alapítani,de ha gyereket nem akarsz,akkor a házasság is fölösleges.Én például nem mennék hozzá egy olyan emberhez,aki nem akar gyereket.
2013. nov. 29. 16:19
 26/26 anonim ***** válasza:

Európában nincs túlnépesedés, illetve ami van, az is csak a bevándorlás miatt. Nem kell gyereket vállalni, de akkor fogadjuk el, hogy az európai ember párszáz év múlva eltűnik.

Magyarországon még bevándorlással együtt IS csökken a népesség.

Nyugdíjunk meg tényleg nem lesz, ebbe bele kell törődni, és előre készülni rá.

Aki meg nem akar gyereket, idővel szintén rájön, hogy kár volt a kényelmet választani helyette. És őszintén kívánom nekik, hogy ne legyen késő amikor majd tényleg akarnak, de sajnos nem ez a jellemző.

2013. nov. 29. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!