Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan lány aki tolerál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki tolerálja, hogy egy fiú SOHA nem akar gyereket? Házasság meg ilyesmi simán, de gyerek nem.

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 12:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

"hagyjad már ezt a nyugdijas baromságot ... idióta!"

Az ad hominem nem visz előbbre, bár kétségtelen, hogy ezen az oldalon nem nagyon szoktak érvelni, csak anyázni.

2013. nov. 29. 12:37
 12/26 A kérdező kommentje:
inkább a lányokra jellemző, hogy megváltoztatják előbb-utóbb a véleményüket, de itt most mondjuk egy 30-35-40 éves FÉRFIRŐL van szó
2013. nov. 29. 12:37
 13/26 A kérdező kommentje:
nem a saját gyereked termeli a nyugdijadat te szerencsétlen, te magad, amikor melózol, de mind1 nem ez a kérdés.
2013. nov. 29. 12:38
 14/26 anonim ***** válasza:

ha csak azert kell gyerek, mert nyugdijat akarsz valamikor, akkor az mar reg rossz :)

es szerintem az sem allja meg a helyet, hogy aki ferfi, az gyereket akar, a fiu meg nem.

miert olyan hihetetlen, hogy valaki nem akar gyereket? magyarazza meg legyszi valaki, hogy miert jo a gyerek? miert "kotelezo" hogy legyen?

2013. nov. 29. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

"nem a saját gyereked termeli a nyugdijadat te szerencsétlen, te magad, amikor melózol, de mind1 nem ez a kérdés."

Rohadt sokat értesz a gazdasághoz és az államháztartáshoz, látom. Magyarországon felosztó-kirovó nyugdíjrendszer van.

2013. nov. 29. 12:40
 16/26 anonim ***** válasza:

Én pl. nőként nem akarok gyereket, szóval nekem ilyen férfi lenne ideális.

28/N

2013. nov. 29. 12:42
 17/26 anonim ***** válasza:

JELENLEG.

Ha az etnikum és a nyugdíjasok együttes aránya magasabb lesz mint a dolgozóké akkor a nyugdíjrendszer percek alatt összeomlik utána meg élj ahogy tudsz.

Ezért nem érdemes 70 évig élni (+ betegségek, gyász) hanem csak 50 éves korodig.

2013. nov. 29. 12:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is, ha a nyugdij miatt akarsz gyereket, haaaat. Nem a legjobb kezdet.

De egyebkent a kerdes meg mindig all, miert is kell a gyerek?

Az en kornyezetemben a legtobb no azert akarja, mert alapveto gondok vannak a hazassagban,es igy akarja megoldani. Vagy, hogy legyen valaki aki tenyleg szereti, vagy valaki aki megvalositja amit o nem tudott.

En 36 vagyok, es biztosabb, mint valaha, nem kell gyerek.

2013. nov. 29. 12:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha neked nem kell gyerek akkor nem kell csak ha egy olyan lánnyal talizol aki szeretne mi lesz ? dobod ?
2013. nov. 29. 13:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Én tolerálom. Én sem akarok gyereket. Szülni semmiképp, ha gyerekem lesz is, azt is örökbe fogadom, de az sincs tervben.
2013. nov. 29. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!