Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már meg nekem hogy mért van hogy a korombeli lányok (14-15) inkább a 18-20 éves palikra vannak rábukva?
13.
Igen.Ettől lesznek "érettebbek" a csajok.Ugyan úgy a dugáson jár az eszük.Viszont nekik egy érett pasitól kell a törődéssel együtt.
Ne akard nekem megmagyarázni,hogy egy 15 éves lány különb mint egy 15 éves fiú mert voltam tini én is.Láttam,hogy ugyan olyan gyerekesek és sötétek mint a fiúk.
Én is voltam 15, igaz már jó régen, de anno az osztálytársaim közül egytől egyig az összes fiú borzasztóan gyerekes volt hozzánk lányokhoz képest.
El sem tudtam volna képzelni, hogy bármi közöm legyen hozzájuk. Nem, mintha akartam volna akkor még bármit a fiúktól, de nem azért, mert dedós voltam, hanem, mert még nem éreztem úgy, hogy ideje lett volna. Azért már érdeklődéssel néztem a másik nemet a kb. 17-18 évesek közül.
Jelenlegi párom 3,5 évvel idősebb nálam, és ez szerintem pont ideális.
3,5 és fél év ideális.Csak az a bosszantó amit írtál.
Hogy a 15 éves lényegében maradjon kussban.Ne csajozzon.Míg a kis királykisasszonynak jár az idősebb pasi.
ismerkednék kedves aranyos, törődő, segítőkész, széles látókörű, érdeklődő, tanult, család-centrikus 15 éves lánnyal aki leszop
F20
Pontosan azért amiért 30 évesen majd nagy valószínűséggel te is a 20as csajokat fogod hajtani.
Arról nem is beszélve, hogy egy középsulis lánynak mekkora dolog már, hogy egy egyetemistával jár! :) Ez van ilyen az élet.
Egyébként nem szeretném arra kihegyezni, de amíg a 14-15 évesek (legalábbis az átlagos) kb addig jut, hogy meghívja egy fagyira, addig a 18-20 évesek már moziba viszik, kajálni és persze az albérletbe, ahol ők már a "felnőtt" életüket élik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!