Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki magyarázza már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Enduro-Sokk kérdése:

Valaki magyarázza már meg nekem hogy mért van hogy a korombeli lányok (14-15) inkább a 18-20 éves palikra vannak rábukva?

Figyelt kérdés
Már televan a hócipőm azzal h a 18-20 éves palik a 14-15 éves kiscsajokat cserkészik be,de ezt a csajok is csipázzák....de ez mért van? attól menő a csaj ha a 20 éves csávó úgy elkapja a kiscsajt h 2 hétig is csak kisterpeszbe tud majd menni?!?!?
2013. nov. 28. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Jaj hagyjad már.Teljesen felesleges általánosítani.Mivel érettebbek a lányok?Attól mert testileg egy kicsit hamarabb értek és a hormonok miatt a dugáson jár az eszük?!Ettől érettek?
2013. nov. 28. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Ki beszélt itt dugásról? Nem is tudom kinek jár ezen az esze . . .
2013. nov. 28. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:

13.

Igen.Ettől lesznek "érettebbek" a csajok.Ugyan úgy a dugáson jár az eszük.Viszont nekik egy érett pasitól kell a törődéssel együtt.

Ne akard nekem megmagyarázni,hogy egy 15 éves lány különb mint egy 15 éves fiú mert voltam tini én is.Láttam,hogy ugyan olyan gyerekesek és sötétek mint a fiúk.

2013. nov. 28. 22:17
 14/20 A kérdező kommentje:
meg még az is fura,hogy a csajok ''sírnak'' hogy minden pali csak megdugni akarja őket meg minden, de nem veszik észre hogy aki szeretetet akar tőlük meg ilyeneket azt leszarják ://
2013. nov. 28. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Én is voltam 15, igaz már jó régen, de anno az osztálytársaim közül egytől egyig az összes fiú borzasztóan gyerekes volt hozzánk lányokhoz képest.

El sem tudtam volna képzelni, hogy bármi közöm legyen hozzájuk. Nem, mintha akartam volna akkor még bármit a fiúktól, de nem azért, mert dedós voltam, hanem, mert még nem éreztem úgy, hogy ideje lett volna. Azért már érdeklődéssel néztem a másik nemet a kb. 17-18 évesek közül.

Jelenlegi párom 3,5 évvel idősebb nálam, és ez szerintem pont ideális.

2013. nov. 28. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:

3,5 és fél év ideális.Csak az a bosszantó amit írtál.

Hogy a 15 éves lényegében maradjon kussban.Ne csajozzon.Míg a kis királykisasszonynak jár az idősebb pasi.

2013. nov. 28. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Irigykedik a sok fiatal kis pö cs:D jól teszik a lányok hogy idősebb pasival foglalkoznak ,mit kezdjenek 1 gyerek pasival? a lányok előbb érnek 1 pasi meg még 2x évesen is gyerek ,nekem is mindig jóval fiatalabb barátnőm szokott lenni ,most lehet rám is irigykedni kis nudlik:D
2013. nov. 28. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

ismerkednék kedves aranyos, törődő, segítőkész, széles látókörű, érdeklődő, tanult, család-centrikus 15 éves lánnyal aki leszop

F20

2013. nov. 29. 00:39
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Majd a 30as f*s/zitól lévő gyereket egy korukban hozzájuk illővel nevelik fel.
2013. nov. 29. 11:14
 20/20 Pj0tr ***** válasza:
50%

Pontosan azért amiért 30 évesen majd nagy valószínűséggel te is a 20as csajokat fogod hajtani.

Arról nem is beszélve, hogy egy középsulis lánynak mekkora dolog már, hogy egy egyetemistával jár! :) Ez van ilyen az élet.

Egyébként nem szeretném arra kihegyezni, de amíg a 14-15 évesek (legalábbis az átlagos) kb addig jut, hogy meghívja egy fagyira, addig a 18-20 évesek már moziba viszik, kajálni és persze az albérletbe, ahol ők már a "felnőtt" életüket élik.

2013. nov. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!