Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha van köztetek ilyen típus, akkor kérem, hogy magyarázza el nekem, ennek mi van, mi lehet a hátterében? Tenni akarok a változásért.
Szóval...Van egy belevaló nőd, aki mindent megtenne neked, de te, ha egyáltalán kapható vagy (havi 2-3-szor) akkor is csak egy bevett menetrend szerint max 10 perc alatt letudod úgy, hogy neked csak hanyatt kell feküdnöd. Közben féltékenykedsz a nőre,azt gondolod, mivel ő viszont elég vérmes, biztos levezeti mással a dolgait. Ha rákérdez a nőd, miért van ez a pangás, azt mondod, te nem vagy olyan vérmes típus. Viszont, amikor néha elutazol, akkor majdnem minden este élsz a net adta lehetőségekkel...
Amúgy más gond nincs közöttünk, és amióta együtt vagyunk ez így van, tehát nem egy újkeletű dolog. Csak gondoltam, hátha velem van a baj. Már minden praktikát bevetettem, kicsit híztam, hátha az a baj, semmi változás nem lett. Visszafogytam, ez sem segített. Elkezdtem sportolni (immár 3. éve) az sem segített a dolgon-mondjuk rajtam segített, mert így levezetem a feszkót. De ettől én még fiatal vagyok, és szeretnék kicsit többet együtt lenni vele. Ezért kérem, ha tudtok, segítsetek-mert ő magától nem fogja nekem elmondani a hátteret, ahhoz túl macho. Ja persze, én vagyok a nő.
"van egy belevaló nőd"
kész, már itt kiestem
Kispö.cs szindrómás, kiöregedő félben lévő bi/homo hajlamokat elnyomó burgris parasztra utal az, amit fent leírtál.
NEM VALÓ HOZZÁD! Hány éves vagy egyébként? És ő mennyi?
Ja és félre ne értsd, én nem olyan vagyok. Inkább az elentéte =)
Eszembe jutott mégvalami: Mondtad, hogy híztál-fogytál a kedvért. Mi van, ha nem az alakoddal van gondja..? (ha esetleg testi eredetű)
32 én 33 ő.
Méretekkel sincs gond amúgy.
"Vannak, akiknek egész egyszerűen a szex nem annyira fontos, akármilyen hihetetlenül is hangzik. Viszont ha minden oké és féltékenykedni is szokott, akkor nem hiszem hogy gond lenne, biztos szeret téged, csak ő ilyen."
Ezt úgy értsem, hogy az élvezet fontos neki, de az, hogy ezt nem tőlem (hanem magától) kapja meg, mellékes neki?
Ez nem az én "típusom".Én nagyon heves vérmérsékletű vagyok,és napi szinten igénylem a szexet,és nem bírnék végig csak feküdni...
Ezt mondjuk vele kéne megdumálnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!