Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, aki minden együttlét során igényelne egy kis lábfétises játékot?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 11:30
1/8 anonim válasza:
Attól függ, ez miben merülne ki. Amúgy ha valakivel összejön valaki, -normális esetben-, csak már akkor kerül sor a szexre, ha megvan a vonzalom/szerelem, úgyhogy nekem akkor már késő lenne, így szerintem bármibe belemennék... :) Sajnos, ilyen vagyok. :)
2/8 anonim válasza:
Minden együttlét során? Nekem csak ezen akadt fent a szemem. Magával a lábfétissel nincs bajom. Bár a barátom még nem kérte.
3/8 anonim válasza:
A te életed, neked kell eldöntened.. Te tudod hogy neked ez hogy jön le, mivel jár, szereted/nem szereted..
Mért ismeretlenektől kérdezed?
Amúgy én nem járnék azzal a fiúval. Ha ilyen dolgot, ilyen semmiséget se tudsz vele megbeszélni, akkor nagy őszinteség lehet ott! ha meg nincs őszinteség mi értelme (a szexen kívűl)?
4/8 anonim válasza:
szerintem ez vmi retardácio....én már annyi idiotával találkoztam, ez is olyasmi menekülj el elöle
5/8 anonim válasza:
Ha te is élvezed ezt a játékot akkor járj vele. Ha nem akkor ne járj. Csak TE tudhatod neked mi jó, mi fér bele. Az én pasim is imádja ezt a fajta játékot, de nem kéri mindig.
6/8 anonim válasza:
kedves kommentelők, van rá egy söröm, hogy a kérdező a lábfétises, szóval a kommentjeitek hulladákok. köszönöm.
8/8 anonim válasza:
Hulladéknak akkor sem mondanám a válaszokat, hiszen megtudhatja, van e olyan lány aki ezt tolerálja, vagy esetleg még élvezi is. Fő a változatosság, ez alap. Mindig ugyanaz uncsi. Persze ha fetisiszta, akkor az a lényeg hogy csak erre izgul és semmi másra. Az én pasim is imádja a lábam, de minden másom is izgatja. Kérdező, téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!