Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet egy kapcsolat arra, ha a fiú mindig a párja nyakán lóg?
Ha a másik úgy érzi, hogy a párja a nyakán lóg, akkor
igen, rámehet.
De van, aki meg pont azt várja el, igényli, hogy mindig vele legyenek.
A lényeg, hogy két hasonlóan gondolkodó embernek kell összekerülnie.
Attól függ kinek milyenek az igényei ezen a téren. Van aki több törődést együttlétet igényel, és van aki kevesebbet.
Pl Én az a fajta voltam mindig is, aki nem viselte el, ha a párja napokig egy smst se képes küldeni, hogy élek e még...
és igen, szakítottam is olyan pasival, akiről kiderült, hogy neki a mindennapi kapcsolattartás sok. Ő volt hogy 4-5 napig se keresett. Egyszerűen rájöttem, hogy nem illünk össze, ezért kidobtam. Utána persze engem k...vázott le és én voltam a szemét.
Mert ugye mindenki olyan amilyen személyiség, és nem akartam senkit sem megváltoztatni. Nem is lenne jogos. Ezért inkább szakítottam.
Ha 2 ember úgy jön össze, hogy azonosak az igényeik, akkor lehetnek sülve főve együtt, akkor is erős marad a kapcsolatuk.
Erre élő példa a férjemmel való kapcsolat. A házasságunk és összeköltözésünk előtti időkben. Az első 3 randink heti 1-1-1 nap volt. plusz a többi napon nap közben sms, este több óra msn beszélgetés.
Utána sűrűsödtek be a személyes együttlétek heti 4-5 együtt töltött napra, ott alvással együtt. 3 napot pedig mindketten otthon voltunk a családjainkkal. De ez alatt is napi szinten több órát msneztünk este, nap közben pedig 1-2 sms váltás volt.
Mindketten ugyanúgy igényeltük ezt, így ebből nem volt gond.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!