Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy bepánikoltál egy kapcsolat lehetőségétől és inkább hagytad az egészet? Ez miért van?
Jóban voltunk a lánnyal, sok tekintetben nagyon is tetszett, szóval nem ezzel volt a probléma. Az egész dolgot is ő kezdeményezte.
A pontos ok talán a személyemben keresendő, egyszerűen alkalmatlannak éreztem magam egy kapcsolatra. Mondjuk ez így 3 év távlatából se változott.
Nem gond, tőlem aztán kérdezhetsz, én ráérek. :D
Nem a csajozás miatt, soha nem is csináltam ilyet. Inkább az nálam a gond, hogy tökéletesen jól megvagyok egymagamban és még ha kedvelek is valakit, akkor is egy idő után már nyűg számomra az embereket társasága, ami mellé még ráadásul nem kevés lustaság is társul. Így viszont nem akartam belefogni ilyesmibe, főleg azért nem, mert többre tartottam őt annál, mintsem hogy fölöslegesen belemenjen egy ilyen kapcsolatba.
Nem azon volt a hangsúly,hogy még csajozni akarok,hanem inkább azon,hogy rengeteg energiát igényel és én meg k*rv@ lusta vagyok ilyen téren.:D
Elmenni mindenfelé,állandóan programokat szervezni,stb.Inkább úgy döntöttem,hogy szarok az egészre,mert az kényelmesebb.Na meg amikor lehetőségem lett volna kapcsolatra,akkoriban még suliba jártam és a szüleim csórók voltak,munkám pedig csak nyaranta volt 17 éves koromtól.Lényegében szégyelltem,hogy csóró vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!