Félek egy kapcsolat lehetöségétől is, miért van ez? 18L
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 15:30
1/15 anonim válasza:
Mert nem vagy érett rá érzelmileg.
2/15 anonim válasza:
nem kell elkapkodni,még ráérsz.
3/15 anonim válasza:
Ne eröltess semmit, nem verseny. Te érzed a legjobban mikor vagy elég érett, érzelmileg biztos. Ne hagyd, hogy mások "meséi" befolyásoljanak. Éld a saját életedet a saját tempódban. Úgy lesz jó!
4/15 A kérdező kommentje:
szerelmes vagyok egy férfiba sokkal idősebb tőllem,de félek attól hogy ha lenne valakim nem lenne jó,nem lehetnék boldog,mi nem tudom ő mit is érez.
2010. szept. 5. 15:42
5/15 anonim válasza:
Szerelmesnek lenni már az oviban is lehet. Kapcsolat kialakításához már sokkal több kell. Te még nem állsz rá készen.
6/15 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes. Szeretni az jelenti, ISMERNI kívül-belül, és elfogadni olyannak, amilyen. Ha jó, jónak, ha rossz rossznak. Mivel nem vagytok együtt, fogalmad se lehet, milyen ember, te felruháztad elképzelt tulajdonságokkal, és egy nem létező fantomba szerettél bele. Az a férfi pedig nem azonos azzal, akit kitaláltál.
Ez is mutatja, hogy érzelmileg totálisan éretlen vagy egy kapcsolatra.
7/15 anonim válasza:
énis így vagyok vele szerintem, de megintcsak szerintem nem merek változtatni...vagyhát nemtudom, pedig már voltam szerelmes. de bízok azidőben :D
8/15 anonim válasza:
Mert nem tudod mit akarsz az élettől!
Még anya apa kisgyereke vagy.
Ezért van ez.
9/15 orsybaba88 válasza:
ebből a helyzetből mindenképpen ki kell lépned, vagy így, vagy úgy. a bizonytalanság a legrosszabb. egyébként sz.tem egy 18 éves lány teljesen érett egy kapcsolatra. nem ismerem teljesen a helyzetet, lehet nem is vagy szerelmes. de ki kell billentened magad ebből a helyzetből!!
10/15 A kérdező kommentje:
de mit tegyek?
2010. szept. 5. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!