Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátnőm gyűlöli a barátomat?
nem jól látod.
az lenne gyenge próbálkozás ha elbuknád a játszmát,sőt magyarázkodnál miatta.
olyan szinten alsóbbrendű vagy ebben a kapcsolatban,hogy már előre leírtad a vesztes forgatókönyvet.
amúgy meg ha észreveszi a terelést,az csak annyi,hogy bepróbálkozik egy kontroll elvétellel,hogy ő nyerjen az ő témája így az ő akarata érvényesüljön,vagyis nyerésre játszik.
ha neki szabad neked mi a f-aszért ne lehetne hm?
addig tartsd magad a témához,amíg meg nem törik a játszmád előtt.
ez lényegében ugyanaz mint amikor befogod a füled és hangosan lalázol:).
hmm..a kíváncsiság jó dolog.:)
hány évesek vagytok,ha nem titok?
21 éves vagy? A barátnőd is hasonló korú? A kérdés alapján én 14-nek tippeltelek titeket.
Vagy: nem mesélsz a barátnődnek a barátoddal való vitákról, nem vagytok összenőve, mindenkinek kell egy privát szféra.
Vagy: elfogadod, hogy utálja, végül is ez mindenkinek a magánügye, hogy kit szeret és kit nem, legfeljebb nem szervezel közös programokat mindkettőjükkel.
Vagy: elfogadod, hogy utálja, de szépen leülsz vele és megbeszéled, hogy legyen szíves ne szidja, mert ez neked rosszulesik. Ő nem az anyád, hanem a barátnőd, illik elfogadnia és tiszteletben tartania a döntéseidet, még ha nem is helyesli.
A barátnődnek kell a pasid, csak el akarja terelni a figyelmedet az utálkozással, hogy semmiképp se gyanakodj rá.
Az ilyen alaptalan feltűnő gyűlölködés mindig gyanús:)
A barátnőm is 21 éves.
Már mondtam neki, hogy ne szidja, nem mentem vele semmire.
Áh, nem akarja a barátnőm a barátomat. Amikor még nem is jártunk, akkor se kedvelte.
Holnap találkozom a barátnőmmel, kíváncsi vagyok mi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!