Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátnőm gyűlöli a barátomat?
Igen, van benne valami, hogy befolyásol. Volt, hogy emiatt vesztem össze a barátommal, mert túlságosan befolyásolt a barátnőm.
Az a baj, hogy úgy meséltem neki a dolgokat, hogy ugye csak az én oldalamat hallotta. Abba most nem mennék bele, hogy konkrétan miket meséltem, de olyan dolgokat amiket simán el lehet nézni, főleg ha hallja a másik fél álláspontját is.
Igen, illene. De nem teszi. Minden téren beleszól az életembe, de kapcsolatok terén még inkább.
pletykafészek vagy.
amúgy hozz össze a barátnődnek is egy kapcsolatot és máris rózsásabban fogja látni a dolgokat és nem a te kapcsolatod lesz neki az elsődleges.
jah,ha meg előtted szidja a barátodat,akkor még egy meghunyászkodó kis csicska is lehetsz,aki nem képes kiállni se magáért,se a kapcsolatáért.
szedd már össze magad ember!
akkor meg irányítsd a beszélgetést,tartsd meg a kontrollt.
pl a terelés a legegyszerűbb kontroll elvételi technika.
barátnőd beszél a barátodróll,te meg mintha nem is hallanád,elkezdesz másról beszélni.
az nyer ilyen esetben aki rá tudja erőltetni a mondandóját a másikra.
pl feltesz a végén a te mondandóddal kapcsolatban egy kérdést.
aztán ha folyamatosan ezt kapja akkor egy idő múlva csak leesik neki,hogy lehetne tapintatosabb,mert egy full paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!