Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40 éves hapsi szeretheti a 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves hapsi szeretheti a 20 éves lányt?

Figyelt kérdés
A lánynak van egy egy éves fia, összejött a negyven éves férfival. A fas.zi pénzeli eléggé, vesz neki dolgokat, a kisgyereknek is mindent megvesz, aki vér szerint nem az övé. A csajon nagyon látszik, hogy szerelmes belé, szinte minden nap meglepi a férfit valami aprósággal, róla beszél. A férfi viszont a barátai előtt nem beszél erről a kapcsolatáról, ha a nő mondja az ismerősök előtt, hogy szeretlek, ilyet szól a férfi, hogy "az jó". Ha csak ketten vannak, akkor "tudod, hogy én is nagyon szeretlek". De egyébként törődik a nővel abszolút, az érzéseivel is, csak ez a szeretlek dolog olyan fura nekem. Babát és esküvőt terveznek. Véleményetek erről?
2013. nov. 27. 22:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jó barátnőm, de nem tudom hová tenni a pasast. jó, gyerekkel együtt magához vette őket, oké, de ez picit fura.
2013. nov. 27. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Semmi közöd hozzájuk... Meg nekünk se.
2013. nov. 27. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Anyum 16 évig élt együtt egy nála 20 évvel idősebb férfival, úgy tűnik hosszú szexkapcsolat volt...
2013. nov. 27. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
40 évesen már én sem mondogatnám mások előtt, hogy szeretlek, de attól még szeretheti. Sőt, még 20 évesen sem mondtam mások előtt. Magánügy, minek kell mások előtt ez?
2013. nov. 27. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kellene vaktában ítélkezni, nagyon unalmas már. Csak ő tudja, hogy mit érez. Ti meg ellentmondást nem tűrően kijelentetek dolgokat... Hát grat!
2013. nov. 28. 00:01
 16/17 kiwi66 válasza:
A pasi tudja,hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat,mert még naon fiatal a csaj. De a teste az kell neki,mert mikor is kapna meg egy finom kis puncikát...gondolom az asszonyt már unja.
2013. nov. 28. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Mások előtt nem reklámozzák már úgymond ezeket a dolgokat. Magánügy, ezért nem tartozik másra. Ennek nem szabadna senkit zavarnia, mert teljesen természetes dolog. Addig jó, amíg mondja neki, amikor kettesben vannak és ez a lényeg!
2013. nov. 28. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!