Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves hapsi szeretheti a 20 éves lányt?
Figyelt kérdés
A lánynak van egy egy éves fia, összejött a negyven éves férfival. A fas.zi pénzeli eléggé, vesz neki dolgokat, a kisgyereknek is mindent megvesz, aki vér szerint nem az övé. A csajon nagyon látszik, hogy szerelmes belé, szinte minden nap meglepi a férfit valami aprósággal, róla beszél. A férfi viszont a barátai előtt nem beszél erről a kapcsolatáról, ha a nő mondja az ismerősök előtt, hogy szeretlek, ilyet szól a férfi, hogy "az jó". Ha csak ketten vannak, akkor "tudod, hogy én is nagyon szeretlek". De egyébként törődik a nővel abszolút, az érzéseivel is, csak ez a szeretlek dolog olyan fura nekem. Babát és esküvőt terveznek. Véleményetek erről?2013. nov. 27. 22:08
11/17 A kérdező kommentje:
jó barátnőm, de nem tudom hová tenni a pasast. jó, gyerekkel együtt magához vette őket, oké, de ez picit fura.
2013. nov. 27. 22:25
12/17 anonim válasza:
Semmi közöd hozzájuk... Meg nekünk se.
13/17 anonim válasza:
Anyum 16 évig élt együtt egy nála 20 évvel idősebb férfival, úgy tűnik hosszú szexkapcsolat volt...
14/17 anonim válasza:
40 évesen már én sem mondogatnám mások előtt, hogy szeretlek, de attól még szeretheti. Sőt, még 20 évesen sem mondtam mások előtt. Magánügy, minek kell mások előtt ez?
15/17 anonim válasza:
Nem kellene vaktában ítélkezni, nagyon unalmas már. Csak ő tudja, hogy mit érez. Ti meg ellentmondást nem tűrően kijelentetek dolgokat... Hát grat!
16/17 kiwi66 válasza:
A pasi tudja,hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat,mert még naon fiatal a csaj. De a teste az kell neki,mert mikor is kapna meg egy finom kis puncikát...gondolom az asszonyt már unja.
17/17 anonim válasza:
Mások előtt nem reklámozzák már úgymond ezeket a dolgokat. Magánügy, ezért nem tartozik másra. Ennek nem szabadna senkit zavarnia, mert teljesen természetes dolog. Addig jó, amíg mondja neki, amikor kettesben vannak és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!