Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek! Erre az esetre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Erre az esetre mit tudnátok mondani? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szombaton szakítottunk a barátnőmmel 4 év után,mert hibázott..... elköltözött a barátnőjéhez albérletbe. De ma reggel rám írt,hogy sokat gondol rám,és hiányzom neki. Ma volt az anyjáéknál,és találkoztam vele. Útközben megölelt és többször hosszan megcsókolt.... Mondta hogy a hétvégén jön anyjáékhoz aludni,de este és éjjel eljön velem sétálni,sőt lehet feljön hozzám. Most ebből mit szürjek le? Lehet visszatér idővel? Mit gondoltok?
2013. nov. 27. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz az alatt, hogy hibázott? És végül ő hagyott el téged, vagy te őt? Te szeretnéd, hogy visszajöjjön? Mert az alapján, amit írsz, ő visszajönne hozzád.
2013. nov. 27. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:
megcsalt,de megbocsájtottam neki,viszont ő valahogy magának nem. ezt mondta. én adnék esélyt neki.
2013. nov. 27. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Bizonyára rájött arra, hogy meg kell bocsátania önmagának, mert veled akar lenni. Mindenképpen beszélgessetek, beszéljetek át mindent. A viselkedéséből egyértelmű, hogy van esély arra, hogy még együtt legyetek :) Sok sikert!
2013. nov. 27. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszer megcsalt, megint meg fog. Dobd ki a kis rüfkét.
2013. nov. 27. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ha egy nő megcsal valakit, akkor már nem szereti. És az, hogy ő nem bocsájtott meg magának, az csak duma. Valószínűleg visszamenne hozzád, de csak azért, mert fél egyedül lenni, vagy mert azzal nem jött össze hosszabb távú kapcsolat, akivel megcsalt. De a lényeg, hogy ha vissza is megy hozzád, akkor sem lesz feltétlenül jó ez a kapcsolat. Persze semmi sem kizárt, ennyi információ alapján nehéz megmondani a tutit. 22/L
2013. nov. 28. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Veled pont egy idős. hosszu időn keresztül volt ez a viszony. ügyesen csinálta. a lényeg egy hete vagyunk lassan külön. ő albérletbe költözött barátnőjéhez. de rám ír,és amikor találkoztunk,könnyes szemmel búcsúzott tölem. mindíg azt írja hogy nagyon hiányzik neki a sok közös emlék és együtt alvás. meg azt is hogy nagyon fájna neki,ha látna egy új kapcsolatban engem. nem tudom. lehet tényleg megbánta. lehet a szégyen amit érez az fogja vissza attól,hogy újra belevágjon velem. én ezt az egyszer megtudnám neki bocsájtani,de akkor megkellene változnia picit. valahol reménykedem még,mert én őszintén és igazán szeretem. vannak jelentkezők akik velem akarnak lenni,de nem tudok mással lenni valahogy. boldog lennék ha visszajönne,és megváltozna pozitív irányba a kapcsolatunk. hiányzik nekem. a szép hogy ő írta nekem először,hogy nagyon hiányzom neki,kb 4 nap után,és hogy nagyon szeret.
2013. nov. 28. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondom, hogy azért az is elárul valamit, hogy ő huzamosan tartott fent egy másik "kapcsolatot". És valószínűleg csak a veszteség miatt szomorú, hogy valami most nincs meg az életében, ami eddig volt. Te. De ettől függetlenül szerintem nagyon szép dolog, ha meg tudsz neki bocsátani. Láttam én már nagyon szép újrakezdett kapcsolatokat. Szóval ha ő is felfogta, hogy változnia kell, akkor lehet ebből még bármi. Szóval érdemes megpróbálni. Aztán ha nem megy, az majd úgyis kiderül.
2013. nov. 29. 01:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Volt egy csodás éjszakánk,és egy szintén csodás délelőttünk..... azt mondja nagyon szeret... ennyit még talán sosem csókolóztunk..... minden olyan romantikus volt.
2013. nov. 30. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
szurkolok nektek.
2013. nov. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!