Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a nők, hogy olyan egyszerű függetlenedni?

Figyelt kérdés

Abszurd elvárásaik vannak. Huszonévesen, aki otthon lakik, az egy lusta, anyucipcifia, dolgozni nem akaró, sikertelen lúzer. Legalábbis szerintük.

A társaságomból (20 év felettiek) mindenki otthon lakik. A keresetünk 80-130 ezer forint között változik havonta, 8-12 órában, néha hétvégenként is dolgozunk.

Ebből mégis, hogy függetlenedjen az ember?

Maximum lakótársakkal lehet így megélni. De mivel jobb a lánynak, ha nem a fiú szüleit kell bámulnia, hanem egy jóval kisebb lakásban a lakótársait?

No és számoljunk is egy kicsit, mi mennyibe van havonta:

szobabérlés: 20 ezer

rezsi: 10 ezer

étel, tisztálkodás: 30 ezer

bérlet: 10 ezer

internet, telefon: 10 ezer

Marad 0-30 ezer forint és egy fillért sem költöttünk magunkra. Nem mentünk semerre. Nem ruházkodtunk, nem randiztunk. Nem tudunk autóra gyűjteni, mert ugye az minimum. Nehogy már BKV-zni kelljen a kisasszonyoknak. Az ehhez kapcsolódó kiadásokról meg még nem is beszéltem.

Arra meg külön kíváncsi lennék, hogy az ilyen feltételeket szabó hercegnők milyen körülmények között élnek, és mennyire függetlenek a szüleiktől.

Visszább kéne venni az arcból meg az igényekből, mert így kapásból a férfiak 95%-át kizárjátok és ez csak az anyagiakra vonatkozik.

2013. nov. 27. 16:16
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
amúgy meg senki nem nézi le a szakmunkát, ez csak a szakmunkások fejében létezik. csak a szakmunkások nézik le a diplomásokat.
2013. nov. 27. 18:37
 32/45 anonim ***** válasza:
Szép is az, amikor valaki az alapján választ hivatást, hogy miből van hiány...:'D
2013. nov. 27. 18:43
 33/45 anonim ***** válasza:
te nem a mai világban élsz?
2013. nov. 27. 18:44
 34/45 anonim ***** válasza:
mellesleg az ember munka mellett is kibontakozhat csinálhatja, amit szert, nem kizáró ok.
2013. nov. 27. 18:45
 35/45 anonim ***** válasza:

Szerintem senki sem néz le senkit.Vagyis akkor amikor diplomájával odajön nekem ugatni.Akinek technikusi végzettsége van,hogy mit merre meddig kell csinálni.

Én nem boltvezetőire értettem a dolgokat.Van abból is rengeteg.Kétkezi munkára.Szerezni egy szakmunkás papírt,ha valami gebasz van,akkor csak eltudjon helyezkedni az ember.

Nem pedig a közgáz dimpomájával a mellét verni,hogy én igen én diplomás vagyok...

2013. nov. 27. 18:45
 36/45 anonim ***** válasza:
és akkor senki nem néz le senkit...aha
2013. nov. 27. 19:36
 37/45 anonim ***** válasza:
Igen.Mert nem tudja,hogyan működik a gép meg a többi.azt hiszi ő a nagy okos.Pedig nem!
2013. nov. 27. 19:41
 38/45 anonim ***** válasza:
hát azért pl én semmi gyakorlattal, átlátással megláttam, hogy a 30 éve ott dolgozó üzemvezető majdnem több millás kárt okozott véletlen(gyártatott olyat, ami már rég kiment a megrendelőnek) és szóltam neki, de így reagált: nem, nekem nem lehet igazam, mit szólok bele, gyakorlatom sincs, stb, utána szóltam a főnöknek és neki már elhitte, hogy nagy a baj és le is lett állítva a termelés egyből. szóval nem kellene senkit lenézni csak azért, mert diplomás.
2013. nov. 27. 20:12
 39/45 anonim ***** válasza:
és azt is megtehettem volna, hogy őt megkerülve egyből a főnökhöz megyek. még én tettem neki szívességet.
2013. nov. 27. 20:18
 40/45 anonim ***** válasza:

Nagy hőstettet vittél véghez.Na de valljuk be.Melyik fordul elő többször?

Kijön papírral,és ugat.Vagy aki sok évet dolgozott és hibát vétett?!

2013. nov. 27. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!