Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak?
Figyelt kérdés
A barátom, akivel 15 hónapja vagyok együtt, nem akar velem fürdeni..de még könyörgések után sem. Inkább nem talizna velem..(havonta kb 1szer találkozunk)Naponta skype-ozunk, ed az nem olyan. Hiányolom a fizikai kapcsolatot is, és nem csak azt..De amikor együtt vagyunk akkor szinte sem nem akar, főleg Azt nem. Néha azt mondja rám hogy perverz vagyok, pedig csak azért mondok neki olyanokat, mert nem kapom meg tőle amit szeretnék. Szerintem 1 normális kapcsolathoz tartozik hogy együtt fürdenek, de neki "túl intim".De amikor együtt voltunk, az nem??nem értem :/ Amikor nálam van azért nem akar, mert zavarja hogy nem otthon van. DE engem nem érdekelne hogy hool és mikor csak együtt legyünk. Ha mindennap találkoznánk az más lenne, de így nem is értem hogy bírja ki. Máskor szinte pucéran feküdtem mellette de semmi.. Tudom hogy szeret, én is őt nagyon, de nem így nem bírom tovább.Ha együtt vagyunk, akkor sem lehetünk együtt..2013. okt. 10. 21:45
1/7 A kérdező kommentje:
am ő 20 , én 18. És azt mondja, hogy AZ fontosabb mint a kapcsolatunk, amikor neki egyáltalán nem az hogy együtt legyünk...
2013. okt. 10. 21:48
3/7 A kérdező kommentje:
Szinte mindig végig sírom az egész éjszakát amikor együtt alszunk, mert olyankor sosem tudok aludni, Mindig csalódott vagyok, mert megbeszéljük hogy sokáig fent leszünk, de ő már 23kor alszik. Miért hanyagol ennyire?:/
Mintha csak a tesómmal feküdnék :d
2013. okt. 10. 21:56
4/7 anonim válasza:
Mondd el neki ezeket a dolgokat..ha látod hogy nem változtat,akkor lapát. /F
5/7 A kérdező kommentje:
Csak ez miatt nem lennék képes szakítani, viszont így nem vagyok boldog
2013. okt. 10. 22:03
6/7 anonim válasza:
Akkor 20 évesen sirjál miatta..vagy fürödj velem.
7/7 anonim válasza:
jézus isten, ez nagyon ciki...Nem lehet, hogy langyos, és...érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!