Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők, hogy olyan egyszerű függetlenedni?
Abszurd elvárásaik vannak. Huszonévesen, aki otthon lakik, az egy lusta, anyucipcifia, dolgozni nem akaró, sikertelen lúzer. Legalábbis szerintük.
A társaságomból (20 év felettiek) mindenki otthon lakik. A keresetünk 80-130 ezer forint között változik havonta, 8-12 órában, néha hétvégenként is dolgozunk.
Ebből mégis, hogy függetlenedjen az ember?
Maximum lakótársakkal lehet így megélni. De mivel jobb a lánynak, ha nem a fiú szüleit kell bámulnia, hanem egy jóval kisebb lakásban a lakótársait?
No és számoljunk is egy kicsit, mi mennyibe van havonta:
szobabérlés: 20 ezer
rezsi: 10 ezer
étel, tisztálkodás: 30 ezer
bérlet: 10 ezer
internet, telefon: 10 ezer
Marad 0-30 ezer forint és egy fillért sem költöttünk magunkra. Nem mentünk semerre. Nem ruházkodtunk, nem randiztunk. Nem tudunk autóra gyűjteni, mert ugye az minimum. Nehogy már BKV-zni kelljen a kisasszonyoknak. Az ehhez kapcsolódó kiadásokról meg még nem is beszéltem.
Arra meg külön kíváncsi lennék, hogy az ilyen feltételeket szabó hercegnők milyen körülmények között élnek, és mennyire függetlenek a szüleiktől.
Visszább kéne venni az arcból meg az igényekből, mert így kapásból a férfiak 95%-át kizárjátok és ez csak az anyagiakra vonatkozik.
"Miért diplomáztál?Miért nem szakmát tanultál?"
Ez meg röhejes kérdés. B.assz le engem is, amiért egyetemre járok... Eszem megáll már.
21
TE állat nem neked ment az a kérdés.Másrészt minek olyat tanulni amiből már hegynyi van?
Nem az egyetemistákat írom le,csak azokat akik tucatdiplomát csinálnak és semmire se jó.
Ismétlem.Nem neked szólt,hanem a kínaiban dolgozó kidobott csajnak.
Ha egyetemista vagy,hogy lehet ennyi eszed?!
Pontosan tudom, hogy nem nekem szólt, de
1. Akár nekem is szólhatott volna, ha én kommentelgetek az életemről.
2. Engem is volt, hogy ezen az oldalon leugattak azért mert egyetemre járok. Gondoltam megkérdezlek téged, mint hasonló hozzáállású személyt, hogy miért kell folyton ezzel jönni azért, mert valaki nem talál rögtön olyan munkát, ami a szakterületébe illik.
mindenki tudja, hogy nekem szólt, csak ugye teljesen vonatkoztatható másokra! amúgy nem tudom miért állok le reagálni..
a tucatdiplomáról meg annyit, hogy amikor elkezdtem tanulni speciel akkor ez hiányszakma volt, nem véletlen, hogy sokan választották így, és lett tucatdiploma. de te olyan okkos vagy, hogy évekkel előre látsz mindent.
Én nem leugattam,írtam is nem támadásként írom.
Csak rákérdeztem,hogy miért nem szakmát tanult amikor ilyen rossz helyzetben volt?!
Méghozzá olyan szakmát amiből hiány van,és nem kell hónapokat keresnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!