Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy 21 évesen valakit annyira szerettünk, hogy soha nem tudunk túl lépni rajta?
- Se kívül, se belül nem szép annyira senki sem az ég világon, mint ő.
- Nem tudnék és nem is szeretek senkit sem annyira mint őt, sem fordítva.
- 1 éve, hogy vége van, és én még sem találom meg azt, aki azt hozná ki belőlem amit ő hozott...
Most is van barátnőm, de egyszerűen nem hoz lázba annyira a közelsége, nem tetszik negyed annyira sem, se kívül, se belül... Soha nem fogom tudni szeretni, talán csak azért jöttem most ezzel a lánnyal össze, hogy túl lépjek rajta... Az évfordulónk 20.-án lett volna... Valami sosem stimmel, vagy a külseje nem tetszik a lánynak, vagy a belseje, vagy messze van, vagy unalmas, vagy r!banc, túl sok fiúval törődik, esetleg minden okés lenne nagyjából, csak én nem kellek az illetőnek.... Budapesten szinte alig van normális lány aki jó lenne nekem......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!