Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudunk megegyezni, hogy hol szilveszterezzünk?
Barátom MÁR azt is eldöntötte,hol szilveszterezzünk.Folyton kérdezgeti tőlem,hogy ugye oda megyünk? Ha én erre azt mondom,hogy meglátjuk,már azzal jön,hogy de miért,én nem akarok ott? Miért nem mondom,hogy igen?
Szerintem meg ráérünk ezen gondolkodni, hátha addig lesz valami újabb hely/ötlet. De amint ezt elmondom neki, rögtön ugrik, hogy de nekem miért nem jó ez, már megint kivétel akarok lenni stb...
Holott ő oda akar menni,amit az ő haverjai rendeznek, szóval csupa fiúval lennék körülvéve,akiknek hallgathatom majd a süket dumájukat. Biztosan azért akar annyira oda menni,hogy majd jól hülyülhessen velük. Más ötlet már szóba sem jöhet nála.
Nem tudom, hogy oldjam meg. Engedjek én, aztán az egész szilvesztert egy kanbuliba töltsem?Mit tennétek?
17L
Nem lesz lány, egyiknek sincs barátnője és ezen nem csodálkozom....
Mondtam ötleteket is,pl a környéken egy szolidabb bulit, ahova szintén ismerősök jönnek, de ő a haverjaival akar,ott:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!