Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem egy ember nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem egy ember nem tud hirtelen megváltozni valaki miatt. Meddig lehet megjátszani a tökéletes férfit?

Figyelt kérdés
Adott egy kapcsolat ami nagyon gyorsan jött és nagy a szerelem. DE! szerintem csak azért mert a srác a tökéletes férfit játsza. Türelmes,megértő,jó fej,rohangál a lány elé ha az épp hazafelé tart pedig alapjáraton mindenre lusta és szinte mindennek az ellentéte mint ahogy a csaj gondolja. De vajon meddig képes valaki ezt eljátszani a másik kedvéért? Mielőtt valaki féltékenynek hinne gyors közlöm,hogy majdnem 2 éve van párom :) Csak jót mulatok a helyzeten és várom a végkifejletet. A srác egy exem.
2013. nov. 27. 06:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De, meg tud.

Ettől persze elképzelhető, hogy csak megjátssza magát.

2013. nov. 27. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy lány miatt sokan képesek megváltozni bár lehet csak 2-3 hónapig tartana és utána újra a régi lesz, de fene tudja. Magamról tudom hogy amikor csak udvaroltam a barátnőmnek én semmit nem változtam, én is az a lusta ember voltam meg minden de amikor barátnőm lett akkor valahogy rábírtam venni magam egy kis változásra és ezt így nehéz elmondani de akkor mindig volt bennem egy olyan érzés hogy na akkor most kelljek fel menjek a csajhoz stb... És ez így van még most is, igaz ő is szeret lustálkodni tehát egymásra találtunk mert órákig is képesek vagyunk egymáshoz bújva feküdni az ágyban de ugyanakkor bárhová elmegyek vele kivéve a disco mert tudja jól hogy ilyen helyekre be nem teszem a lábam ezt ő meg is érti ez változni nem fog, de hogy valaki hirtelen teljesen megváltozzon az tényleg furcsa, mert én is csak kicsit változtam meg. És ennek oka az hogy van miért, bár nem tudom hogy nálad ezt miért nem csinálta, érdekes, de ez van.
2013. nov. 27. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
10-es ezt kinek irtad?
2013. nov. 27. 08:58
 14/14 A kérdező kommentje:
10-es,ha nekem szántad akkor elmondanám,hogy én annak idején úgy szerettem bele,hogy tudtam milyen.Utánam összejött egy pár nővel még de egyikkel sem tartott neki sokáig a dolog habár a szakítások okairól nem tudok.
2013. nov. 27. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!