Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen. Beele fogok pusztulni?
Figyelt kérdés
exPárom 1.5 év után szakitott velem 2 hete azzal az indokkal, hogy nem vagyok elég jó neki és megúnt...nem elég hogy ez magába eléggé bántó, de ebbe én belepusztulok..reggeltől estig csak sírok.. szabadságot vettem ki, majd kirúgtak a munkahelyemről is...az életem volt..annyira szeretem még mindig :(2013. nov. 26. 21:58
11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm Dowd, 10es, és mindenki más. :) de ez csak rosszabb lesz..életembe nem fájt nnyire semmi...pedig átestem már pár dolgon..
2013. nov. 26. 22:28
12/19 anonim válasza:
Hasonló cipöben járunk akkor. Tudom mit érzel, de nincs más választásunk mint túllépni. Persze, kell az önsajnálat, sird ki magad, de közben kezdj el nyitni mások felé. Találkozz a barátaiddal, sportolj. Nekem is ezt mondták:) de rohadt nehéz.
25/l
13/19 anonim válasza:
Azt sose feledd kérdező, hogy bármennyire is fáj el kell viselned. Nem alázhatod meg magadat, nem feküdhetsz a padlóra, nem, és nem! Kizárt! Ilyen nem történhet! Ez legyen az alapelved!
14/19 anonim válasza:
Három feles egymás után, és egyből más jellegű problémáid lesznek.
15/19 anonim válasza:
És ne feledd el, hogy a barátod az, aki rugdos emiatt. Aki együtt sajnálkozik veled, az nem segít, csak beleloval, de magadra hagy. (majd figyeld meg a barátnőiden ,) )
16/19 A kérdező kommentje:
de énsem mondok semmi rosszat rá. soha nem tenném. és a háta mögött sem szidom, hisz nincs rá okom...szeretem!!!!és csak jót akarok neki..ha zzal, hogy nem nyaggatom, és ugy teszek , mintha elengedtem volna, akkor ez neki biztosan jó, hisz ezt akarta...( de a szívemben él tovább..és fájfájfáj..)
2013. nov. 26. 22:37
17/19 Nem mondod :D válasza:
Nem gondoltam volna, hogy pont
itt fogok sorstársakra találni.....mi egy hete szakítottunk, de minden
nap elkap a sírás, mindenről ő jut eszembe, folyton a telefont lesem,
hogy hátha ír vagy hív, de sehol
semmi.....nekem sem ez volt az első szakításom, de a többi egyáltalán nem viselt meg. A barátnőkről meg annyit, hogy csak a szájuk jár, de fel
sem fogják milyen krv.sz.r minden, és nem értik, hogy miért vagyok padlón....22/L
18/19 anonim válasza:
Jön majd jobb! Ez nem volt elég jó NEKED :).
19/19 anonim válasza:
Igen nagyon sajnos úgy kell felfogni, hogy az aki elhagy az nem volt elég jó neked. Bár pont én mondom ezt akiben csak az tartja a reményt, hogy egy nap újra visszajön hozzám és csak azért élek, hogy minél jobban nézzek ki és egy nap rájöjjön mit vesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!