Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen, hogy mit csináljak!?
Figyelt kérdés
Hogyan tudhatnám elérni azt, hogy a pasim ne legyen betegesen féltékeny minden egyes fiúra?? Ha csak egy fiú barátommal beszélek, vagy fiú ismerőssel egyből azt, mondja, hogy: pasizgató vagyok! (és ezt komolyan is gondolja) Légyszi, ne azt írjátok, hogy ne beszéljek a fiú haverjaimmal, mert én a fiúkkal sokkal jobban kijöttem,barátkoztam egész életemben mint a lányokkal.Ezért is van több fiú barátom (ezek olyan barátok, hogy semmit nem akarnak tőlem!!És én sem). Köszi a válaszokat! :)2013. aug. 21. 09:44
1/5 anonim válasza:
Ezt a párodnak is el kellene mondanod.
"ezek olyan barátok, hogy semmit nem akarnak tőlem!!"
2/5 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, és egyszerűen akkor is idegesíti :S
2013. aug. 21. 09:59
3/5 A kérdező kommentje:
De azért köszi a választ.
2013. aug. 21. 10:00
4/5 anonim válasza:
még jóhogy nem mondjuk azt hogy ne ebszélgess velük. nem veled van a baj hanem a barátoddal. Én biztos nem viselnék el egy ilyen kapcsolatot ahogy soha nem is tettem. Szépen meg kell neki mondani hogyha ez igy marad akkor ez sajnos nem fog mködni, ha ennyire nem bizik meg benned semmi értelme az egésznak. A barátod nézzen utána kezelési módoknak amivel felül tud kererkedni a féltékenyésgen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 21. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!