Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most segítsen nekem valaki kérlek! Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
elmesélem a leges legelejétől..van egy 18éves fiú..az én városomba lakik.és már régóta ismerem..lovagoltunk is együtt:) de utána megszakadt a barátságunk mert nem lovagoltunk közösen:) 1éve elkezdtünk újra beszélgetni..és nagyon megismertük egymást:D tényleg nagyon.egyre jobban megkedveltük egymást meg minden és randiztunk 1x..meg kell mondani hogy nem helyes,de a belsője tökéletes..utána a randi után 1 hónappal valami történt velem és mondtam neki hogy hagyjuk ezt a beszélgetést,mert ő máshogy érez irántam(szerelmesen) és én ezt nemtudom viszonozni..miután ezt leirtam neki,nem beszéltünk..igen nagyon rosszul esett nekem is főleg neki..2hét után ráirtam hogy gratulálok hogy sikerült a vizsgája:) ez májusba volt..és elkezdtünk újra beszélgetni..és 2hete olyat érzek amit azelőtt még sose..ha hallom a hangját mosolyognom kell,egész nap rá gondolok és mikor meglátom hogy fentvan interneten azonnal boldogság fog el,mert tudom hogy jólvan..(dolgozni jár és azért..reggel 6kor megy és este7kor ér haza) utána mindig skypeolunk este:D mindig azt mondja hogy én vagyok az ideálja,én kellek neki meg minden..ez nagyon jól esik nekem..és ő már lassan 1 éve igy érez..amióta beszélünk szeret engem..és ezt már jópárszor elmondta nekem hogy ő engem akar megszerezni meg ilyenek..nagyon aranyos:) szerintetek ha már ennyi ideje szeret összejöjjek vele ? 2.jára történik ez,hogy beleszeretek de most tényleg nem akarom elszúrni..ha nem helyes de a belsője tökéletes akkor is összejöjjek vele ? szerintetek a külső nem minden ? tényleg nemtudom mit tegyek..:/ kérlek szánjatok rám egy kicsi kis időt..tanácstalan vagyok.. én 14éves vagyok:D tudom hogy hosszú lett,de nemtudom mit tegyek :/ előre is köszönöm aki szán rám időt2013. aug. 14. 23:39
4/17 anonim válasza:
Miért ne, ha szeret és te is szereted? A külseje miatt? Nagoyn nagy szerelem lehet... Szerintem még egy kicsit gondolkozz el azon, hogy tényleg szereted-e, vagy csak a kedvességet téveszted össze a szerelemmel. Mert, ha igazán szeretnéd, nem írnál róla olyat, hogy nem helyes.
5/17 anonim válasza:
Ezek szerint neked se közömbös:D miért ne próbálhatnátok meg? Mondjuk én sose jönnék össze egy 14 éves csajjal. :D
6/17 anonim válasza:
legalább végre lesz egy nem helyes fiúnak is szerencséje :D
7/17 anonim válasza:
Aranyos történet, komolyan mondom! :) Ebben az esetben szerintem megérdemlitek, ha nyittok máshogy is egymás felé(vagyis te, a srác felé). Csak ugyanilyen óvatos legyél.
A kedvenc részeim, hogy kétszer is leírod, hogy külsőre nem jó :) tök aranyos.
Csak óvatosan!
8/17 A kérdező kommentje:
:D köszönöm hogy ilyen gyorsan irtatok :D még átgondolom azért..engem a külseje nem izgat..ugy szerettem belé ahogy van :D egy megfogom becsülni ha eddig várt már rám :D
2013. aug. 14. 23:47
9/17 anonim válasza:
Akit szeretünk azt szépnek látjuk!!!!
Nézd meg a mai kapcsolatok 90%a meddig tart...nem becsülik meg egymást stb.
Örülj neki,hogy találtál egy ilyen fiút, aki nem csak a szerelmed lehet(vagy már az is:)) hanem emellett a legjobb barátod is, akivel mindent megoszthatsz.
Ez nem mindennapi, becsüld meg!!!!
A szépség előbb utóbb egyébként is elkopik...
Sok boldogságot!!! :-)
10/17 A kérdező kommentje:
nagyon édesek vagytok köszönöm :DD<3
2013. aug. 14. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!