Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most segítsen nekem valaki kérlek! Ilyenkor mit csináljak?
Mindenképpen próbáld meg vele! Ebből hosszú kapcsolat lehet. Én eddig mindig olyanokkal akartam összejönni, akik külsőleg abszolút az ideáljaim voltak, de mikor jobban megismertem őket, akkor eltaszított, hogy mekkora bunkók és önimádók tudnak lenni az ilyen srácok.
Most egy olyan srác tetszik, aki külsőleg nem az a tipikus srác, akik bejönnek, de belsőleg tökéletes. Soha senki nem figyelt még ennyire rám, úgy érzem, hogy most igazán kezdek szerelmes lenni, és bár külsőleg nem az ideálom, mégis tökéletes úgy, ahogy van. Nem is szeretném, hogy más legyen. Egy furcsa dolog, amit még másnál nem éreztem, hogy benne feltétel nélkül meg tudok bízni, és tudom, hogy soha nem bántana.
Ezt csak azért meséltem el, hogy lásd nem vagy egyedül, és hallgass a szívedre. Többet érnek a belső értékek, mint a tökéletes külső :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!