Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Na most segítsen nekem valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most segítsen nekem valaki kérlek! Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
elmesélem a leges legelejétől..van egy 18éves fiú..az én városomba lakik.és már régóta ismerem..lovagoltunk is együtt:) de utána megszakadt a barátságunk mert nem lovagoltunk közösen:) 1éve elkezdtünk újra beszélgetni..és nagyon megismertük egymást:D tényleg nagyon.egyre jobban megkedveltük egymást meg minden és randiztunk 1x..meg kell mondani hogy nem helyes,de a belsője tökéletes..utána a randi után 1 hónappal valami történt velem és mondtam neki hogy hagyjuk ezt a beszélgetést,mert ő máshogy érez irántam(szerelmesen) és én ezt nemtudom viszonozni..miután ezt leirtam neki,nem beszéltünk..igen nagyon rosszul esett nekem is főleg neki..2hét után ráirtam hogy gratulálok hogy sikerült a vizsgája:) ez májusba volt..és elkezdtünk újra beszélgetni..és 2hete olyat érzek amit azelőtt még sose..ha hallom a hangját mosolyognom kell,egész nap rá gondolok és mikor meglátom hogy fentvan interneten azonnal boldogság fog el,mert tudom hogy jólvan..(dolgozni jár és azért..reggel 6kor megy és este7kor ér haza) utána mindig skypeolunk este:D mindig azt mondja hogy én vagyok az ideálja,én kellek neki meg minden..ez nagyon jól esik nekem..és ő már lassan 1 éve igy érez..amióta beszélünk szeret engem..és ezt már jópárszor elmondta nekem hogy ő engem akar megszerezni meg ilyenek..nagyon aranyos:) szerintetek ha már ennyi ideje szeret összejöjjek vele ? 2.jára történik ez,hogy beleszeretek de most tényleg nem akarom elszúrni..ha nem helyes de a belsője tökéletes akkor is összejöjjek vele ? szerintetek a külső nem minden ? tényleg nemtudom mit tegyek..:/ kérlek szánjatok rám egy kicsi kis időt..tanácstalan vagyok.. én 14éves vagyok:D tudom hogy hosszú lett,de nemtudom mit tegyek :/ előre is köszönöm aki szán rám időt

2013. aug. 14. 23:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
akkor lehet holnap megmondom neki este :D köszönök mindent nektek :D
2013. aug. 15. 00:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld meg vele! Ebből hosszú kapcsolat lehet. Én eddig mindig olyanokkal akartam összejönni, akik külsőleg abszolút az ideáljaim voltak, de mikor jobban megismertem őket, akkor eltaszított, hogy mekkora bunkók és önimádók tudnak lenni az ilyen srácok.

Most egy olyan srác tetszik, aki külsőleg nem az a tipikus srác, akik bejönnek, de belsőleg tökéletes. Soha senki nem figyelt még ennyire rám, úgy érzem, hogy most igazán kezdek szerelmes lenni, és bár külsőleg nem az ideálom, mégis tökéletes úgy, ahogy van. Nem is szeretném, hogy más legyen. Egy furcsa dolog, amit még másnál nem éreztem, hogy benne feltétel nélkül meg tudok bízni, és tudom, hogy soha nem bántana.

Ezt csak azért meséltem el, hogy lásd nem vagy egyedül, és hallgass a szívedre. Többet érnek a belső értékek, mint a tökéletes külső :)

2013. aug. 15. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar, hogy azt írtad: dolgozik. diákmunka? vagy pedofil?
2013. aug. 15. 00:18
 14/17 A kérdező kommentje:
nem pedofil :D most ilyen kőműveseknek segít :D és rendben :D megpróbálom vele :D
2013. aug. 15. 00:26
 15/17 A kérdező kommentje:
remélem boldog lesz:DD
2013. aug. 15. 03:05
 16/17 anonim válasza:
az én vőlegényemnek nincs kocka hasa inkább pocakja, de nem kövér. Ezt csak azért írom, mert senki se tökéletes. Mindenkinek vannak hibái. A kérdés csak az ezeket a "hibákat" el tudod-e fogadni. Hiába nem egy modell, ő mégis számomra a legszebb és leggyönyörűbb ember a világon. Szerintem veletek is megtörténhet az ami velünk. Ebből komoly kapcsolat is lehet próbáld meg, csak óvatosan, még 14 vagy ne siessetek annyira.... :D
2013. aug. 15. 14:00
 17/17 A kérdező kommentje:
nem szeretnék elsietni semmit :D mindent szép lassan :D van időm.:D
2013. aug. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!