Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősen segítsen valaki! Mit tegyek?
A történet lényege, hogy együtt voltunk 4 hónapot, szakítottam, megint együtt voltunk, több, mint egy hónapot és most közösen úgy döntöttünk, hogy vége. Ez egy hete volt.
Az ő indoka az volt, hogy hanyagoltam, nem akartam vele találkozni. Ez teljes mértékbe felvállalom, így volt. AZÉRT, mert elkezdtem beszélgetni egy másik fiúval, haveri társasággal péntekenként kiültünk, dumáltunk, semmit több! Mindig azon bánkódtam, hogy miért van nekem barátom, amikor itt ez a srác, de féltem, hogy ez csak fellángolás. A szakításunk előtti héten annyira hanyagoltam már a barátomat, hogy napokig, se telefonon, se a neten nem beszéltünk és felhívott vasárnap, a szakításunk előtt 1 nappal, hogy nem-e találkoznánk, én meg rögtön rávágtam, hogy nem, mert nincs kedvem. Vége lett. Tegnap egy lényegtelen dolog miatt ráírtam. Beszélgettünk.
Ma pedig a kedvenc közös zenénket hallgattam, egy olyan városba, ahová én iskolába járok és ő sem ott lakik és amikor elkezdtem hallgatni, akkor hallottam, mert mindig hangosan hallgatja a zenét a kocsiba.. ez a sors, esküszöm.
Valaki tud erre reagálni valamit? Mit tegyek?
Néha annyira hiányzik, de van, amikor örülök, hogy szingli vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!