Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudom felejteni a multját?
hát megismerketem 1 lánya. találkoztunk 2 cer. és 1 éjszanán együt voltunk én imátam nagyon szeretem és azthitem ö is meert ezt monta!!teltek a napok honapok egycer csak lelépet.
megszereztem számát. felhivtam.és hát közölte hogy neki van barátja meg volt is. csak német országban dolgozott .gondolhasátok mit éreztem..teltek a napok. ismét azt monta nekem 1 cer hogy ö mindig szeretet. de a barátjával 4 évig volt együt meg hát megcsalta stb. és nem merte elmondani.öszejötünk.. 5 honapja vagyunk együt.igen de nem csak vellem csalta meg a barátját hanem 1 másik srácal is..áprilisban vellem meg májusban.Erre nem rég jötem rá.ö avval védekezik hogy megbánta meg a mult stb de engem ez már 2 honapja bánt nincs 1 nap sem hogy nem goondolnék ezekre visza..szex közbe is eszembe jutt stb..elmulik ez?
vagy ez megmarad?öszetört 1 rola fell álitot képet akorjában..köszönöm elöre is válaszottokat
neked szar a helyesírásod, ő meg egy ribi
összeilletek
Ezért nem tanítok! Agyvérzést is kapnék valószínűleg, ha minden nap ilyen diákok helyesírását kellene javítanom. Még olvasni is rossz. Az nem tűnik fel, hogy végig pirosan húz alá a chatbox-ban, amikor meg próbálsz nyílvánulni? Nem zavar?
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!