Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok sirni exek után? Ha igen, mennyi ideig? Mi tereli el a figyelmeteket, mi segit felejteni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 15:49
2/11 anonim válasza:
kárörömörömkönnyeket hullatok, amikor a telefonomat böngészve megtalálom a meztelen képeit amiket küldött.
4/11 anonim válasza:
Exek után általában dét szoktam írni, és habár az ázsiai kultúrákban a bólogatás nemet jelent és a fejcsóválás a helyeslés, ez az érzelmek kifejezésénél nincs így és a sírás a sírás az XD meg nevetést jelent, szóval nem.
5/11 anonim válasza:
Holnap lesz még csak egy hete, hogy folyamatosan sírok, egyenlőre egy kicsit sem jobb, teljesen egyedül vagyok, nem is tudom mi fog segíteni, most azt érzem, hogy semmi, de neked fel a fejjel. A jó barátok segítenek, ha vannak.
6/11 anonim válasza:
pfú,én egyszer sírtam utána. Csak úgy jött. Meg szerintem az is benne volt, hogy közben nagyon akartam,hogy orgazmusom legyen végre, de a barátom 'elment'nekem meg nem volt...
Utána alig tudtam abbahagyni, kb 8-10 perc volt.
7/11 anonim válasza:
Hú bakker, nagyon félreolvastam a kérdést,bocsi!:)) utolsó voltam.
8/11 A kérdező kommentje:
hahaaha, utolsóó jóót nevettem :)) köszi :))
2013. nov. 16. 16:11
9/11 anonim válasza:
de én szexet olvastam :)) a kérdésedre válaszolva nem ex után nem sírtam :))
10/11 anonim válasza:
Csak ha berúgok, akkor jut eszembe, hogy ejjdeszar érzés.
Amúgy eljárok edzeni, szórakozni, sokat vagyok a barátaimmal, tanulok. Ezek elterelik a figyelmemet olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!