Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet valakit felejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet valakit felejteni végleg? Vagy a győtrő emlékeket?

Figyelt kérdés
Az első párkapcsolatomnak már több mint 6 éve vége lett (nem gondoltam rendesen át a dolgot ezért dobtam)hiába volt más barátnőm akkor is sűrűn eszembe jutott az első barátnőm és a volt érzések, el telt 6 év ,nem beszélgettünk szinte semmit,ő azóta már házas nekem is van egy jo kapcsolatom több is volt azóta de hiába most is eszembe jutnak a helyek a beszélgetések az együtt töltőtt idők, érzelmek fel idéződnek(rettegek el menni egyedül azokra a helyekre ahol vele voltam az emlékeim miadt, az első tali csók az hogy néha mekkora egy fa_z voltam, fog ez változni ?? vagy így fogok meg halni most már ? a halálos ágyamon is eszembe fog jutni?? az életet sem tudom így élvezni tanácstalan vagyok. segítsen valaki.

2013. aug. 10. 01:31
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lehet elfelejteni, viszont az sem normális, hogy 6 év után még ennyire erősek az emlékek, enyhülnie kellett volna már
2013. aug. 10. 01:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Az emlékeket nem elfelejteni kell, hanem semlegessé tenni.
2013. aug. 10. 01:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, de egy idő meg tanulod leszarni.
2013. aug. 10. 01:38
 4/8 A kérdező kommentje:
én is reméltem hogy majd el felejtem de úgy érzem lehetetlen és néha bele őrülök. De ugyan akkor a mostani barátnőmet is szeretem de a múltam sem hagy békén
2013. aug. 10. 01:38
 5/8 anonim válasza:
lehet
2013. aug. 10. 01:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Hű ez kemény! Próbáld meg pozitívan megélni ezeket a dolgokat! Amikor eszedbe jut! Szép emlékek gondolom! Emlékezz rá így! Ne gyötrödj! Az egyik legkeményebb dolog az életben ez! De tudni kell kezelni! Hasonlo cipőben járok én is. 7évet töltöttünk együtt! Jópár éve végetért a kapcsolatunk! Ugyanilyen helyzetben vagyok sokszor mint Te! Probáld meg nem negatívan megélni ezeket! Örülj, hogy volt valaki az életedben akit soha nem felejtesz el! Minden jót!
2013. aug. 10. 03:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs rendesen kettötök között lezárva a mult és ameddig nem lesz addig érzel igy.
2013. aug. 10. 06:41
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és jó hogy nem csak én vagyok így ezzel a problémával .
2013. aug. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!