Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ok nélkül kiszeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ok nélkül kiszeretni valakiből?

Figyelt kérdés

Például van egy párod, akivel minden tökéletes, az eljegyzést tervezitek, aztán egy reggel azzal a gondolattal ébredsz, hogy már semmit sem érzel iránta, sőt, nem akarod őt.

Mindenben megértitek egymást, közös az érdeklődési kör, a céljaitok, tökéletes szex, és nincs más a képben.

Egyszerűen csak egyik napról a másikra megszűnik minden érzelmed iránta.

Huszonévesekről van szó, nem tinikről.

2013. nov. 26. 11:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő.

Nem én szerettem ki a páromból, hanem ő belőlem.

Az összes barátja mondta neki, hogy milyen szerencsés velem, ő meg egyszerűen már nem úgy érez irántam, mint régen. Egyik napról a másikra.

Már meg sem lep, volt aki úgy dobott ki, hogy "Tegnap még szerettelek, ma már nem.", tehát nem az első eset.

Hogy tudnám visszahódítani, vagy hogy is fogalmazzak?

(Vonzalom megvan, szexre még igényt tart)

2013. nov. 26. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Nehezen hihető. Lazít mert képbe jött más.
2013. nov. 26. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Létezhet ilyen. Fene se érti az embereket néha! Vannak megmagyarázhatatlan érzelmeink..

Az én párom 2 hónap után szeretett ki belőlem egyik napról a másikra. Múló fellángolás, hamar elmúlik.

2013. nov. 26. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Általában ilyenkor nem is volt szerelem. Elmúlt az újdonság varázsa, nem vagy már olyan izgalmas.
2013. nov. 26. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:
a helyedben en nem akarnam visszahoditani, barmennyire is szereted. ennek igy, ebben a formaban vege. es mi van, ha mondjuk 2 ev mulva megint meggondolja magat es eljatsza ugyanezt? ne hulyitsuk egymast, viszlat. szerintem.
2013. nov. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!