Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ciki az ilyesmi egy 35 éves nőnél?
A párommal nemrég jöttünk össze (1 hónapja). Volt szerencsém az anyját is megismerni (58).
Teljesen beleszól a párom életébe. Még azt is megmondja neki mit tehet meg mit nem. Főleg tőlem félti a legjobban, mióta összejöttünk (azelőtt nem is nagyon volt komoly kapcsolata, vajon miért...)
Ok, nem akarok beleszólni a családi életükbe, de sztem ez tök gáz, hogy valakit 35 éves felnőtt nő létére gyerekként kezel az anyja. Volt már szó összeköltözésről de alaposan felháborodott a mama. :)
Előttem nem mond semmi ilyen megbántót, de elhiszem, hogy otthon mi mehet náluk amikor nem vagyok ott.
A párom mindig megnyugtat, hogy ebbe nőtt fel meg minden, ilyen az anyja nem fog megváltozni bla bla bla.
De könyörgöm, felnőtt nő. Anyuci ezt meg azt mondta :) Röhej, és még hagyja is magát.
Most erre mi lehet a megoldás?
28 F
Itt te nem tudod értelmezni, amit írok. "Ezt megteheti távolról, engedően, de megteheti úgy is, hogy beleszól." A "távolról" ugyanaz nálam, mint nálad a "támogatja". És nyilván nem azt romantizálom, hogy a már felnőtt gyereke életét is irányítsa az anya, hanem azt próbálom megmagyarázni, hogy valamilyen szinten mindig megpróbálja "védeni", azt nem írtam sehol, hogy ezt feltétlenül jó módszerrel teszi.
Egyébként arra tippelnék, hogy a fenti kérdésben szereplő anyuka egyedülálló, aki épp ezért nagyon ragaszkodik a gyerekéhez, hisz talán nincs senkije mása. Lehet, nem helyes, ha nagyon félti az új pasijától, de benne lehet pl. az egyedülléttől való félelem is. Ennek megértéséhez kell az empátia, mivel ha erővel szakítják el tőle a lányát (kvázi), akkor valószínű mindig utálni fogja azt, aki megteszi. De ha össze tudnak barátkozni... lehet naiva vagyok, hogy jobban kedvelem a barátságosabb megoldásokat.
Én 35 N vagyok, 19 és 33 éves korom között távol laktam, volt férjem, most elvált vagyok, egyedülálló, most 2 éve megint itt a vénasszonynál (anyámnál)lakom. Kibírhatatlan. Úgy kezel, mint egy óvodást. Nem úgy mint egy felnőttet. Sokszor elküldöm a qva a.ba. Én ha találnék egy megfelelő pasit, egy hét után költöznék, az tuti. Az anya nem fog megváltozni, költözni kell, és anyukát pedig csak havonta egyszer felhívni telefonon és leszoktatni a telefonálásról. Teljesen másképp éreztem magam, mikor a vénasszonnyal csak ritkán beszéltem.
Szóval a költözés a megoldás, ha a leányzó nem akar költözni, akkor ne könyörögj neki sokáig, még 1-2 hónapot, 3-at maximum. Egyébként is lakva ismerszik meg az ember. Úgy lehet igazán megismerni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!