Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye annak, hogy valaha is egy pár legyünk? (Bővebben lent)
Van egy fiú, 26 éves, és 60 km-re lakik tőlem. Már 9 hónapja ismerjük egymást, és szeptemberben találkoztunk először személyesen, azelőtt 7 hónapon keresztül napi szinten msn-en órákat beszélgettünk. A találkozó után semmi sem változott, ám az újabb randevú 1,5 hónap múlva jött össze. Ő kérte, hogy aludjak ott nála, ezért az egész hétvégét együtt töltöttük, ami mindkettőnknek nagyon emlékezetes marad. A jövő hétvégét is együtt töltjük majd, mert nagyon odáig vagyunk egymásért. Viszont én úgy érzem, hogy kissé már kötődök hozzá érzelmileg, hiszen naponta órákat együtt töltünk msn-en. Én nem merek rákérdezni, hogy most tulajdonképpen mi van velünk, mert félek, hogy tolakodónak tartana. Nem sürgetem természetesen, de kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy ebből esélyes lehet-e egy kapcsolat?
Köszönöm, hogy elolvastátok.Még annyit hozzátennék, hogy a fiú elmondása szerint már 2 éve nincs barátnője, azóta, hogy az ő 4 éves kapcsolata véget ért. Azóta csak én voltam neki. Ez jelent valamit?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol.
21/L
Unaloműzéshez pont jó vagy...
Ha érdekel, hogy mit gondol vagy érez rólad, akkor ne itt keresd a választ!!!
Nyugodtan kérdezd meg tőle!!! Miért lenne tolakodó az a kérdés, hogy "Ne haragudj de most mi van kettőn közt?"
vagy "Mi a véleményed egy komolyabb kapcsolatról?"
Életed végéig ezt akarod csinálni? Csak azért, mert egy pasi képes ezt élete végéig játszani...Közben ide is rakja kicsit, meg oda is rakja egy kicsit(mármint a péniszét)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!