Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy lány azt mondja: "időt kértek" vagy "legyünk csak barátok", akkor már rég semmi esélye a fiúnak?
Legyünk barátok? Miért, idáig is azok voltunk?
Hát szerintem egy ilyen válasszal tényleg nem sok esélyed maradt. Sajnálom.
Hali
Engem is ezzel rázott le egy lány akit nagyon szerettem/szeretek:((( ráadásul az elsö kapcsolatom volt.
Pedig azt mondta az elején hogy tetszem neki meg minden,szoval nem értem:(
Az elsö válasz adotol szeretném kérdezni hogy mi az hogy késöbb már nem tetszik???
hát nekem vegyesek az érzwelmeim! Megismertem egy lányt egy éve! Fél év után ugyéreztem kell nekem! és hogy szeretem!
Erre mondta hogy nem szeretné elrontani a barátságot!
De én nem adtam fel, közbe neki jött egy olyan kapcsija amiben a fiu átverte, csunyán, akkor is mondtam neki hogy miért nem probálja meg velem hisz barátilag is olyan jol megvgyunk, akkor már a váalsz azvotlt hogy nemtudja, hogy ijen csalodás után nemtudna nekem annyit adni! és hogy inkább hagyjuk, de én még mindig nem adtam fel. probáltam vele elhietni hogy én nem verném át, és eljutottunk oda hogy félve részéröl ugyan de probáljuk meg!
jah hozzáteszem ez fél évembe telt :) de mivel nekem ö kell ezért simán vártam! :)
ás most már 3 hete együttvagyunk, és már belátta hogy nagyon jo velem meg minden, és nehézkesen de alakul benne a szerelem is, igaz élö szóban nem mondta még ki , de már leirta és ugy is viselkedik mint egy szerelmes! Az hogy nem mondja ki a félelmeire fogom :) azthogy milesz belöle nemtudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!