Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy fiú és egy lány annyira jóba "mint barátok" hogy néha megadják egymásnak az amire szükségük van?
Figyelt kérdés
ilyen létezik ?2011. febr. 15. 14:49
1/16 anonim válasza:
az álmom válna valóra ha lenne ilyen
2/16 anonim válasza:
Igen, csak ezt nem barátoknak hívják, hanem szexkapcsolatnak. Mert fiú-lány barátság nem létezik.
4/16 anonim válasza:
Sztem létezik ilyen...nekem is van barátom aki csaj,és nem akarunk egymástól semmit :) De ebben az előző válaszadónak igaza van...ez már szexkapcsolat :D
5/16 anonim válasza:
Ha egy fiú és lány jó barátok és még szexelnek is, akkor ez nem egy ideális párkapcsolat?
6/16 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:56
ott a pont :)
3. válaszoló:
És tényleg nincs fiú lány barátság. A barátok nem lefeküdni akarnak egymással, hanem önzetlenül segíteni a másikon, megbízni benne, stb.
Na most ne mondd már nekem azt, hogy egy kicsit se lennél féltékeny, ha a baráti szexkapcsolatodban a másik fél épp talál valaki mást, akivel inkább szexel, és őt választja társául.
7/16 anonim válasza:
Szerintem fiú és lány közt barátság csak akkor lesz ,ha a lány nem akar semmit a fiútól ,de a fiú megkedveli a lányt olyannyira ,hogy tudjanak beszélgetni utána barátsággá alakul vissza az első vonzódás;)
Szerintem létezik olyan amit leírtál.
8/16 anonim válasza:
létezik, de csak azért nem vagyunk együtt, mert mindketten mással vagyunk.
9/16 anonim válasza:
nyílt kapcsolat.. én ilyenbe vagyok 2 csajjal is és nagyon jó...
10/16 Ixdecske válasza:
Ez tényleg sexkapcsolat de attól fiú lány barátság akor is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!