Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy fiú és egy lány annyira jóba "mint barátok" hogy néha megadják egymásnak az amire szükségük van?
őő szerintem létezik.
Én jó barátságban voltam egy lánnyal eleinte szeretőnek hittem magam de annál jóval több volt, volt hogy ugy viselkedtünk mint egy pár , volt h csak haverok voltunk mindig láttuk h mire van szüksége a másiknak és kb havonta 2x szexeltünk is. Emellett volt pasija is akivel sz@r volt a kapcsolata és nem is szexeltek szinte soha.....
De nem hagyta ott a pasiját....hiába próbáltam volna bizonyítani , és hiába mondta h ilyen sz@r meg olyan sz@r a kapcsolata hazudott. :( és sajnos 1x még lefeküdtek és terhes lett tőle....
Szóval haverok voltunk---> majd voltam egy ideig szerető is, ----> majd megint barátok voltunk,---->majd szextársak -----> majd lelkitársak -----> majd egy pár voltunk szinte ---> aztán maradt a pasijával mert hazudott és még is csak szerette persze ezt nehéz elhinni ezek után-----> majd terhes lett ---> és betelt a pohár és elmentem!
Én is megkérdeztem volna ezt a helyedben:)
Úgyanis én is ilyen helyzetben vagyok.
Nem régen ért véget egy fél éves kapcsolatom,és egy nyári szerelem tért vissza,de csak szexkapcsolat.
Mi nagyon jóban vagyunk az illetővel,de mégsem egyszerű barátság,mert szeretünk egymással lenni alkalomadtán.
Megmagyarázhatatlan hogy mi is ez valójában.. Nemtudom hogy szerelem e vagy pedig tényleg szex és más semmi.
Nem gondolok mindig rá és szerintem ezzel ő is így van,viszont amint már mondtam ..szeretünk egymással lenni:)
Szerintem ilyen nem létezik. Egy lánynál/nőnél nincs olyan, hogy csak szex. Mert tény, hogy a nőknél a jó szex valódi érzelmeken/szerelmen alapul. Ha nem így van, akkor egyik fél sem élvezi annyira az együttlétet.
És fiú-lány barátság nem létezik. :) Az egyik fél mindig többet akar szimpla barátságnál, csak ezt elnyomja, mert nem akarja tönkretenni a baráti-viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!