Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a baj nagyon féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a baj nagyon féltékeny vagyok és félek elveszitem a páromat mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés, én is ilyen vagyok,de megtanultam felismerni a jeleket. Ha érzed, hogy szeret és kedves, aranyos veled, mondja, hogy tetszel neki, akkor nem kell aggódni. Ha meg akarna csalni, akkor nem lenne veled, hanem otthagyna. Ha meg testiség miatt lép félre akkor azt nehéz felismerni,de elvileg, ha otthon minden ok akkor nincs baj. ha nyomozni akarsz utána, úgy csináld, hogy ő ne vegye észre,de ne balhézz vele,mert akkor egy idő múlva ott fog hagyni,mert nem érzi jól magát a kapcsolatban. Legyél kedves és vidám, legyél vele sexis és megértő. Ha érzi, hogy te ilyen jó csaj vagy, hogy szabadnak érzi magát és nem ellenőrizgetik,akkor nem csal meg(ha szeret,ha meg nem szeret, akkor úgy is ott fog hagyni)
2009. nov. 20. 15:57
 12/16 A kérdező kommentje:
huuu nagyon aranyos vagy köszönöm megfogadom a tanácsod és remélem sikerülni fog köszönöm
2009. nov. 20. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:

"A féltékenység önértékelési zavart bizonyít, de semmi esetre sem szeretetet vagy szerelmet."

Popper Péter

2009. nov. 20. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezzel az örökös féltékenykedéssel csak magadat őrlöd.Egy kapcsolat kölcsönös bizalmon alakul.Ha a pasid titkolózik,már régen rossz.Miért is képzeli,hogy Neked nincs közöd az email-jeihez pl,vagy miket dumál más nőkkel.El kéne gondolkozz ezen és tedd meg a lépéseket.Adj neki ultimátumot.És tudod nem mindíg a helyes külső számít.Tapasztalatnól beszélek.Én 9 évig elhittem,hogy Ő egy rendes pasi,csak sok az ismerőse,és épp nekem nincs közöm a dolgaihoz.Kamu.Ez a fajta mind félrejár.Csak azért van az emberrel,mert neki valamiért kényelmes.mérlegelj.

Üdv.

2009. nov. 27. 06:45
 15/16 anonim válasza:
Sziasztok! Én 27-éves vagyok! Nekem az a véleményem erröl az egész témárol,hogy aki szeret az ugy is hozzád megy haza és csak te kellesz neki.Aki meg tul sokat foglalkozik a haverjaival az meg még nem érett meg egy komoly kapcsolatra, mert ha már megfográ érni ugy is fogja tudni tolerálni ezt a helyzetet hogy család az család barát barát haver haver----hisz életed végéig joban roszban csak a párja mellet fog dönteni ---hisz nem fog egy haverjával vagy az annyával együtt élni..a féltékenységröl meg annyit tök felesleges idegeskedni, aki menni akar hagy mennyen....
2009. nov. 27. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok... Kis Feleségem is ezt művelte megismerkedésünktől kezdve. Én felmondtam minden barátnői kapcsolatot - barátom meg sajna nem volt, de nagyjából 7-8 évvel később újra felveszegettem a baráti kapcsolatot a régiekkel... Szóval, ha olyan jámbor (vagy idióta), mint én, akkor úgyis felad mindent Érted... De ezt csak akkor várhatod el, ha jeleit adod annak, hogy a féltékenység feloldására törekszel - de piszok keményen.
2009. nov. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!