Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj nagyon féltékeny vagyok és félek elveszitem a páromat mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 13:25
1/16 anonim válasza:
Pontosan ezért fogod elveszíteni,mert ezzel a viselkedéssel magad ellen fordítod.
2/16 A kérdező kommentje:
igen tudom de nem tehetek rola !!!!mit tegyek anyi nö ismeröse van és ha egyet meglátok már plafonon vagyok
2009. nov. 20. 13:43
3/16 anonim válasza:
Tudom ismerem az ilyet,én is éltem így.Mindig hallgattam,h persze biztos... És egy idő el is mentem tényleg máshoz mert nem bírtam tovább.Sokáig magyaráztam,h nem de aztán beleuntam ebbe és léptem.
4/16 A kérdező kommentje:
mit képtél?
2009. nov. 20. 13:48
5/16 A kérdező kommentje:
fére irtam mit léptél?
2009. nov. 20. 13:49
6/16 anonim válasza:
Véget vetettem a kapcsolatnak,mert elegem lett belőle.
7/16 A kérdező kommentje:
de te voltál féltékeny vagy a párod:?
2009. nov. 20. 13:50
8/16 anonim válasza:
F vok és a csajom állandóan gyötört a féltékenységgel és nem hagyott élni,állandóan ellenőrzött és szabályozni akart.Nem volt tőle nyugtom,még a haveromhoz is utánam jött,h ott vok-e.És ebből mindig vita meg sértődés volt.Kidobtam.
9/16 A kérdező kommentje:
uhh azért én nem vok enyire csak az a baj neki nagyon sok nöi ismeröse van ha itt vagyok és ir neki valami csaj akkor nem nézi meg elötem kilép vagy elrejti magát szted mit gondoljak 25 éves nagyon helyes pasi sokszor leszoltak már az ucán a fiatal kis csajok hogy ur isten mien helyes pasi és mien nöje van és nekem roszul esik!!!!!!!!!!
2009. nov. 20. 14:02
10/16 anonim válasza:
"Nem tehetek róla." Akkor ki tehet? Mindenki más változzon olyanná, amilyenné te akarod, de te nem tudsz változtatni magadon? Akkor vonulj zárdába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!