Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megvetitek, ha egy lánynak csak érettségije van?
adott esetben középfokú végzettséggel jobban el lehet helyezkedni és jobban lehet keresni. nem mindig, de van, amikor igen.
Én egyetemet végeztem, de nem zavarna, ha egy lánynak "csak" érettségije lenne.
Engem nem érdekel milyen végzettsége van, ha írni-olvasni-számolni tud. Tényleg. ETTŐL nem lesz jobb ember, ezt garantálom.
ELLENBEN a felsőoktatásban tanulók/végzettek egy része NAGYON el van szállva magától. Persze oka nincs rá, hisz több ettől nem lett, csak egy papírt kapott. De felsőbbrendűnek hiszi magát. Akkor is, ha diákhitellel végzett, nem ösztöndíjjal. Persze mindez nevetséges. Az iskolai végzettség semmit sem árul el rólad, ez a büdös nagy igazság. Lehet, hogy nem végzett valaki semmilyen iskolát, mégis érdekli a világ és művelte magát. Ellenben lehet, hogy valaki diplomás és közben mondjuk egy szakbarbár akit a területén kívül minden hidegen hagy.
És garantálom, hogy a főiskola/egyetem emberileg még nem tett senkit jobb. Sőt, gyakran az egyetemi évek alatt züllenek le fiatalok.
HATALMAS TISZTELET A KIVÉTELNEK. De ezt látom.
Szóval, kedves leányzó: aki ezért megvet, az olyan ember is. Ezt garantálom.
Az egyetemet idő előtt befejeztem. Most HTML-, PHP-, JS-, és C# fejlesztőként dolgozom, elég jó keresettel. Két év alatt magamtól kitanultam. Nem diploma kell, hanem tudás :)
23F
#18: érzék, megértés kell a programozáshoz. Ha nem tudod, mit akarsz, lehetsz robot kóder (amit programozásként
oktatnak), de ha van érzéked hozzá, érdemben saját prog-
ramot is tudsz írni, egyénit, jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!