Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyetemista, vagy ott végzett fiú nem nézne le azért, ha csak főiskolára jártam? 20L

Figyelt kérdés
Fősulira szeretnék menni, ott van olyan képzés, amit kiszeretnék tanulni, egyetemen nincs. Az egyetemistáknak nincs ilyen "berögződésük", hogy lenézik a fősulisokat?
2013. nov. 24. 17:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tudtommal egyik volt évfolyamtársam számara sem a végzettség a legfontosabb egy emberben. Bár az az évfolyam normális volt. Másokról nem tudok nyilatkozni, de bármikor találkozhatsz bunkókkal, nem kell velük foglalkozni.
2013. nov. 24. 17:56
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem csak érettségim van és még se néz le a pasim akinek egyetemi végzettsége van nem tudom te ezt honnan veszed.
2013. nov. 24. 17:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Én sem a végzettségét nézem, de azért akiket ismerek szakmunkások, meg szakközepesek, javarészük piálós, felszínesebb ember. Persze vannak kivételek mindenhol. De ha nincs igénye egy embernek a lelki fejlődésre, az agya csiszolására, azzal azért a hétvégén mivel b aszunk be című beszélgetéseken kívól másról nem nagyon tudsz eldumálni. Mint mondtam, akinek nem inge...
2013. nov. 24. 18:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát, igazából onnan veszem, hogy ismertem embereket, akiknek még nem volt meg az érettségije, tehát középsuliból. Aztán továbbtanultak, és hihetetlen sznobok lettek. Nagy részük nem is okos, egy beképzelt bunkó (jogi karosok, bölcsész... ilyenek). Ráadásul középsuliban nem is voltak jó tanulók, matekból, meg hasonló reál tantárgyakból hadilábon álltak, meg is buktak.
2013. nov. 24. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 ez nem az egyetemi végzettségük, hanem a személyiségük miatt van.
2013. nov. 24. 18:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát engem aztán sosem érdekel a végzettség, csak az adott illető legyen kedves, normális és intelligens. Lehessen vele normálisan bármitől beszélgetni.

Én jogi egyetemre járok, párom 2 éves OKJ-t végzett, engem aztán nagyon nem tud érdekelni, amíg nagyon jól kijövünk. Sok olyan srácot látok, akik bár egyetemisták, nem lenne az a pénz, amiért velük lennék...

Aki ezért lenéz, mert főiskolát végzel, azzal nem is kell foglalkozni, mert nincs értelme rá pazarolni az idődet. 19L

2013. nov. 24. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Inkább az intelligencia és az ész számít ahogy te is írtad. De attól is függ, hova szeretnél menni. Ha valami értelmetlen, ostoba alibi szakra, akkor annak sok értelme nincs. Mondjuk így belegondolva, BME-s csávót és DUF-os csajt még nem láttam együtt :D De fordítva sem. Az emberek általában a saját közegükből választanak.De nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne.
2013. nov. 24. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2013. nov. 24. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:
fősulis vagyok és nem nézem le az OKJ-s lányokat xd
2013. nov. 24. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy az orvos és jogász képzésen kívül (ezekkel egyébként esélytelen, az összes el van szállva magától) nincs már külön egyetemi és főiskolai képzés, BSc, BA és MSc, MA kézpések vannak. Attól, hogy ő egyetemen csinálja meg a BSc-t te meg fősulin, az nem jelent semmit. Van olyan egyetem ahol sokkal rosszabb a képzés mint bizonoys fősulikon, ha meg ez a szak nem indul egyetemen akkor nincs aki lenézzen miatta.
2013. nov. 25. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!