Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetnek? Lehet még esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomból, akibe teljesen belé vagyok esve. Nagyon jóban vagyunk, sokat beszélünk, szívatjuk egymást és jól elvagyunk. Igen ám, csak van valami elsőéves egyetemista srác, akinek a neve gyakran felbukkan. És valahányszor érdeklődöm utána, nem kapok egyenes választ. A srác tőlünk 160 km-re tanul. Nem tudom, valszeg tetszik neki. Arra lennék kíváncsi, hogy összejöhetnek-e (a távolság ellenére) és ha igen, akkor mennyi az esélye, hogy tartósan együtt is maradnak?
U.I.: Én várni fogok a lányra, ha kell.
2013. okt. 18. 20:18
1/3 anonim válasza:
50-50% az esély! Ez tőletek függ! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Még lehet nyugodtan válaszolni.
2013. okt. 18. 20:46
3/3 anonim válasza:
Ez függ attól hogy vele mennyit találkozik és mennyit beszélgetnek, ha kb úgy van mint veled akkor van esély rá hogy összejönnek! Nekem volt már távkapcsolatom, nem lehet sokáig bírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!