Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyetemista, vagy ott végzett fiú nem nézne le azért, ha csak főiskolára jártam? 20L
Figyelt kérdés
Fősulira szeretnék menni, ott van olyan képzés, amit kiszeretnék tanulni, egyetemen nincs. Az egyetemistáknak nincs ilyen "berögződésük", hogy lenézik a fősulisokat?2013. nov. 24. 17:36
1/20 anonim válasza:
Felénk nincs ilyen tudtommal, de ha te találkozol ilyennel ne foglalkozz vele, az a lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz/tanulsz.
2/20 anonim válasza:
Nem tudom, soha nem jártam egyetemre és diplomám sincs de ugye nem nézel le ezért?
Amit hallottam, hogy a jogi egyetemen sokszor elég önelégültek a hallgatók.
3/20 anonim válasza:
Én egyetemet végeztem, de nem néznélek le. Viszont akárki is pontoz le, szakközepes csajjal, szakmunkással nem nagyon kezdek. Minimum érettségi + OKJ.
4/20 anonim válasza:
Engem érdekel már, hogy főiskolás vagy-e. Nő vagy, minden nőt lenézek.
5/20 anonim válasza:
ma már szinte egyetem és főiskola között nincs különbség. mindegyik felsőfokú tanulmányokat oktat. aki ezért lenéz az had ne mondjam mi :)
6/20 anonim válasza:
Azt se nézem le akinek csak érettségije van vagy még az sem. Szerintem nem ez a lényeg :)
25F
7/20 anonim válasza:
Wow, akkora különbség van a kettő között?
Szerintem már a fősuli is nagyon jó,. A legtöbb ember odáig sem jut el, és kapsz diplomát.
18/L
8/20 anonim válasza:
nem, nem lehet mindenki olyan okos, mint én *-*
9/20 anonim válasza:
Engem aztán abszolút nem zavarna. Még ha "csak" érettségije lenne, az se.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
nekem jelenleg érettségim van, és most tanulok egy 1 éves OKJ-n. Utána gondoltam a fősulit, míg nem végzem el, addig is legyen egy szakmám.
Amúgy én nem nézem le azt, akinek nincsen felsőfokú végzettsége. Az eszét, és az intelligenciáját nézem, nem a papírjait.
2013. nov. 24. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!