Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy álmotokban tök váratlanul megcsókolt valaki?
Figyelt kérdés
Nekem pont tegnap volt ilyen :D2013. nov. 24. 16:10
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, mert olyankor aludni szoktam.
3/9 anonim válasza:
igen! :D
nincs is annál jobb, amikor a szerelmed csókkal ébreszt! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam :D Hanem hogy álmon belül :)
2013. nov. 24. 16:31
5/9 anonim válasza:
Fú, nem is egy. Volt amelyik jó volt, de a legdurvább az volt, amikor álmomban külső szemlélőként láttam magamat, ahogy smárolok exemmel (egy videó formájában, ami egyébként nem is létezett). Ezt valahogy nagyon rossz volt álmomban "visszanézni".
6/9 anonim válasza:
sőt, olyan is volt már, hogy váratlanul meztelen lettem
7/9 A kérdező kommentje:
6: durva lehetett :D
2013. nov. 24. 17:53
8/9 A kérdező kommentje:
nemet kérhetek?
2013. nov. 24. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!