Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van kedve 14-15 éves lánnyal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kezdem megunni, hogy dagi voltam, nem foglalkoztam magammal.. nem tetszettem a fiúknak, de sok fiúbarátom volt. Most sportolok, lefogytam, jó alakom lett (szerintük), az egész külsőm megváltozott, de én nem.. és most szinte csak azért vannak körülöttem, hogy egymással versengjenek, kinek sikerül "megszereznie". Nem volt még barátom, megpróbáltam járni egy fiúval.. de végül két puszin kivül semmi nem volt.

Akkor picit magamról.. 14 éves múltam, világos barna hajam, és sötétbarna szemem van, 50 kg vagyok. Na meg 162 centi tömény erőszak ^^ :D Nagyon kis félős vagyok:)

14-16 éves fiúk írhatnak, afölöttiek ne nagyon. :)

2013. nov. 24. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
írj!:)
2013. nov. 24. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már aranyoskám, mi abban a baj, ha egy kicsit idősebb vagyok. Én szívesen ismerkednék veled. 56/F
2013. nov. 24. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Írhatsz:) 16F
2013. nov. 24. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
második milyen pedofil már. :D
2013. nov. 24. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj:) 15/f
2013. nov. 24. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
nagyon szimpatikusnak tűnsz de nemhiszem ,hogy itt kéne ismerkedned 16/f
2013. nov. 24. 16:56
 7/7 anonim válasza:
Szia. Én is 14 vagyok. Ha van kedved írj nyugodtan :)
2014. jan. 4. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!