Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek ez bejön? Hol lehet ismerkedni a bulikon kívül?
Ja még annyi, hogy nem vagyok sem túlsúlyos, sem csontsovány. Mi lehet az oka, hogy még nem találtam párt? (Kérlek, csak normális válaszokat írjatok!)
Köszi! :)
Tény, hogy a korosztályod nagyrésze bulikba jár és szinte fűvel-fával összefekszenek, de attól még nem az számít normálisnak.
A magasságodhoz meg annyit, hogy valószínüleg azért van a legtöbb pasinak magas bnője, mert alapból több az alacsony csaj. Manapság már sokan elfogadottnak tartják ha a pasi alacsonyabb a csajnál, de 180nál magasabb pasit azért nemnehéz találni. Ha jó alakod van akkor szerintem nem hátrány a magasság, általában szeretjük a hosszú, formás combokat pl.
*azért nincs a legtöbb pasinak...
bocsi késő van már:)
wáá imádom a magas lányokat:):)(én 192cm vagyok) a leírtak alapján nekem simán bejönne/bejönnél. hogy azon kívül hol lehet ismerkedni? háát suli,munkahely,tanfolyam, de végülis bárhol, de ha tartozol egy közösséghez nyilván ott a legegyszerűbb
19/F
az oka h miért nem találtál lányt, lehet akár a magasságod is, bár sztem nagyrészt nem emiatt van. szerintem sanszosabb h nem vagy egy "társaság közepe", konzervatívabb vagy, csendesebb, nem partyarc, kis önbizalomhiány, ilyenek. amivel - ha így van- persze nincs semmi baj, mert sokunknak pont így tetszenél:)
előző 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!